MIREASA PENTRU FIUL MEU. Marian si Cristina, descoperire surpriza in cosul de cumparaturi

Delia Ion
By Delia Ion septembrie 30, 2015 12:36

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Marian si Cristina, descoperire surpriza in cosul de cumparaturi

MIREASA PENTRU FIUL MEU. La debutul sezonului 4 al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” numeni nu gandea ca Marian, unul dintre cei mai experimentati concurenti ai stagiunii precedente, si Cristiana, una dintre mezine, vor face nunta in marea finala.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mai intai au jucat rolul de buni prieteni, parteneri perfecti de dans la petreceri, apoi au devenit “frati”. Nu a trecut mult pana cand Cristian sa-l propuna pe Marian pentru o relatie cu sora ei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Nu a trecut insa foarte mult timp pana cand cei doi concurenti MPFM4 au constientizat sentimentele de dragoste care existau intre ei. Au format un cuplu care a crecut frumos pe parcursul emisiunii, cei doi ajungand pana in punctul in care au decis sa formeze o familie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Acum cei doi au deja o luna de cand au spus “DA” in fata starii civile si par extrem de fericiti. Au inceput sa aprecieze fiecare “mica bucurie” a vietii, lucruri care le-au lipsit timp de 12 luni petrecute in casa de la Stefanesti.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. De curand, Marian si Cristiana de la “Mireasa pentru fiul meu” au avut parte de o surpriza inedita dupa ce s-au intors de la cumparaturi. Tanara s-a apucat de gatit si cand s-a uitat mai bine in sacosa a gasit un cartof in forma de inima. Intamplarea i-a amuzat teribil pe cei doi si s-au gandit sa o impartaseasca si cu prietenii virtuali.

“Buna seara! Viata mea a gasit un cartof in forma de inimioara”, este mesajul care insoteste imaginea cu pricina postata de Marian de la “Mireasa pentru fiul meu”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.