MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mirela Boureanu Vaida, pe vremea cand era eleva in clasa a cincea

Delia Ion
By Delia Ion iulie 6, 2015 11:22

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mirela Boureanu Vaida, pe vremea cand era eleva in clasa a cincea

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mirela Boureanu Vaida este o cantareata talentata si din ipostaza de actrita atrage numeroase aprecieri cu fiecare reprezentatie a sa alaturi de colegii de la Teatrul de Revista “Constantin Tanase”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Notorietatea si-a castigat-o insa din postura de moderatoare a celui mai cunoscut show matrimonial din Romania, urmarit de milioane de romani atat din tara cat si din afara granitelor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Prezenta zilnica pe micile ecrane au facut din Mirela Boureanu Vaida una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv chiar si printre cei care nu se numara printre telespectatorii obisnuiti ai emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mirela Boureanu Vaida: Caut instrumentisti si solisti vocali pentru evenimente si petreceri!

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Toata lumea o stie cu imaginea din prezent insa la fel de spectaculoase sunt fotografiile din trecut in care Mirela Boureanu Viada apare la fel de ambitioasa si serioasa, calitatile ei principale inca de cand era pe bancile scolii.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mirela Boureanu Vaida a fost o eleva extrem de constiincioasa, iar o fotografie dovedeste, in mod clar, acest lucru. Inca din clasa a-5-a, vedeta TV era o eleva model si care ocupa cu usurinta panoul de onoare, prin activitatile desfasurate si notele obtinute.

Prezentatoarea “Mireasa pentru fiul meu” a impartasit cu una din fostele sale colege de scoala, o fotografie memorabila, in care cele doua ocupa locul de frunte la panoul de onoare al clasei.

“Irina, mai tii minte panoul de onoare al clasei a-5-a A? Au trecut “decat” 21 de ani! Iaca poza!”, a scris, entuziasmata vedeta.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.