MIRELA SI GEORGE SPANU, ROMANII AU TALENT, 19 FEBRUARIE 2016. Foto-Video

Delia Ion
By Delia Ion februarie 19, 2016 21:38

MIRELA SI GEORGE SPANU, ROMANII AU TALENT, 19 FEBRUARIE 2016. Foto-Video

MIRELA SI GEORGE SPANU, ROMANII AU TALENT, 19 FEBRUARIE 2016. Mirela si george Spanu au reusit sa uimeasca toata suflarea de la ROMANII AU TALENT 2016. Mirela Spanu este medic si locuieste in Italia si impreuna cu fiul ei, George Iosif Spanu, au interpretat divin aria LA TRAVIATA LIBIAMO.

Sute de aplauze si patru de “DA”, cu asta au fost rasplatiti Mirela si George Spanu. Au gasit combinatia perfecta. Mama si fiul au urcat impreuna pe scena si au ajuns direct la inimile celor din public

MIRELA SI GEORGE SPANU, ROMANII AU TALENT, 19 FEBRUARIE 2016. George Iosif Spanu este student in anul 5 la conservator, in timp ce mama lui este de profesie medic cardiolog. Au interpretat divin aria LA TRAVIATA LIBIAMO.

“Felicitari pentru minunea de baiat”, i-a spus Andra talentatei concurente care a lasat juriul fara cuvinte dupa prestatia sa.

Vezi si: LACRAMIOARA VALENTINA SIMION, ROMANII AU TALENT, 19 FEBRUARIE 2016. FOTO-VIDEO

MIHAELA RADULESCU, MORTAL DE SEXY LA ROMANII AU TALENT 2016 – EDITIA DIN 19 FEBRUARIE 2016

“Sunteti mai mult decat muzica, sunteti poezie. Sper ca acest moment sa dea de gandit MEN sa nu cumva sa scoata ora muzica din programa scolara”, a spus Andi Moisescu.

MIRELA SI GEORGE SPANU, ROMANII AU TALENT, 19 FEBRUARIE 2016. “Va trebui sa mai veniti in tara va trimitem in etapa urmatoare”, a spus si Mihaela Radulescu.

“Era imbracata ca intr-un costum scotian. Era ceva tulburator acolo”, a spus si Florin Calinescu.

“Multumesc juriului si spectatorilor, nu am mai fost niciodata asa de fericit, a spus George Spanu dupa ce a iesit de pe scena.

“A fost botezul lui televizat”, a spus si mama.

Citeste si: PRESELECTII ROMANII AU TALENT 2016, ACUM E ACUM! Pavel Bartos, despre cel mai tare moment de la ROMANII AU TALENT!

ROMANII AU TALENT 2016. LIVE. Momente explozive la Pro TV

Florin Calinescu, la ROMANII AU TALENT 2016. Raman indragostit de Pro TV si de Andreea Esca


loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.