Mitingul PSD de la Craiova a primit autorizatie de la primarie

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 4, 2017 11:19

Mitingul PSD de la Craiova a primit autorizatie de la primarie

Mitingul organizat de PSD la Craiova in data de 9 decembrie a primit deja autorizatie de la primarie, manifestarea urmand a se desfasura sub sloganul „Hai la Universitate /Sa le spunem ca #AJUNGE”. Mitingul se va desfasura in intervalul orar 15.00 – 17.30.

Punctul central al mitingului, la care este anuntata participarea a circa 30.000 de persoane din judetul Dolj, va fi Universitatea din Craiova, de unde se va pleca in mars pe str.A.I.Cuza, pana la intersectia cu Calea Bucuresti, cu intoarcere pe Calea Bucuresti – Universitate.

Citeste si: Codrin Stefanescu anunta ca PSD va organiza un miting impotriva statului paralel, in weekendul viitor, in Bucuresti si in tara

„Hai la Universitate,/Sa le spunem ca #ajunge/ cu abuzurile statului paralel!/ cu tupeul celor care reclama Romania inaltelor porti!/ cu manipularile sorosiste!/ cu obraznicia cu care vor sa confiste votul!/ cu grupurile de interese care ne vor colonie!”, este mesajul transmis de organizatori pe afisul evenimentului promovat de PSD Dolj pe pagina de Facebook.

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a declarat duminica, in fata sediului central al partidului ca s-a stabilit, in cadrul sedintei cu liderii locali ai partidului, organizarea unui miting de protest impotriva statului paralel si ilegitim si a abuzurilor. Protestele vor avea loc in Bucuresti si in tara la aceeasi ora.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.

Ultima ora