Modelele Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus pot fi precomandate si in Romania

Delia Ion
By Delia Ion februarie 26, 2018 14:00

Modelele Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus pot fi precomandate si in Romania

Utilizatorii de smartphone-uri interesati permanent de noutati in acest domeniu pot deja sa faca precomenzi pentru telefoanele Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus, noile flagship-uri ale gigantului sud-coreean Samsung, la preturi apropiate de cele anuntate de producatori.

Se pot face precomenzi pe Emag acolo unde modelul Galaxy S9, spatiu de stocare 64 GB, costa 3900 de lei, cu 500 de lei mai putin fata de modelul Galaxy S9 Plus.

Cele doua modele pot fi achizitionate in avans si pe site-ul companiei Vodafone. Samsung Galaxy S9 este listat la pretul de 849 de euro, putin peste 3950 de lei, in timp ce modelul Galaxy S9 Plus ajunge la 949 de euro, in jurul sumei de 4420 de lei.

Rivalii de la Orange au introdus in oferta doat modelul Galaxy S9, tot la pretul de 849 de euro, insa aceasta companie ofera si un voucher de cumparaturi in valoare de 50 de euro.

Desi Telekon nu a listat inca pretul celor doua telefoane, este de asteptat ca acestea sa fie la nivelul celor de la Emag.

Ca si specificatii tehnice, Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus nu vine cu diferente substatiale fata de produsele anterioare ale companiei, detaliul care le indivualizeaza fiind mutarea senzorului de amprente sub camera foto.

Samsung incearca sa-si promoveze noile sale flagship-uri pe camera foto. Informatiile sunt ca ambele modele au diafragma variabila, iar S9 Plus are doua camere foto fata de doar una pentru modelul Galaxy S9.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.