MPFM 13 MARTIE 2015. Ana ar fi vrut sa sarbatoreasca o luna de relatie cu Petru!

Bogdan
By Bogdan martie 13, 2015 11:27

MPFM 13 MARTIE 2015. Ana ar fi vrut sa sarbatoreasca o luna de relatie cu Petru!

Incurcate sunt uneori caile show-ului „Mireasa pentru fiul meu”. Niciodata nu poti fi sigur de un anumit aspect chiar daca el a fost confirmat de concurentii angrenati chiar in timpul emisiunilor desfasurate in direct.

Ultima „sincopa” ii apartine Anei care joi seara a fost surprinsa de utilizatorii Antena Play cautand prezenta lui Petru dupa zile la rand in care a confirmat ca intre ei nu mai poate fi niciodata vorba de o relatie si dupa mai multe runde in care a inceput „sa se cunoasca” cu Gabi.

Motivul invocat de Ana pentru o discutie cu Petru ar fi fost implinirea…unei luni de ralatie! „Surprinzator” ar spune unii, „fatarnicie” ar spune altii, toti avand ca dovezi numeroasele contre dntre cei doi concurenti MPFM4.

CITESTE SI: MPFM4. Ana: As putea sa raman cu Gabi chiar daca familia mea nu va fi de acord!

Telespectatorii au tras imediat concluzia ca Ana se uita cu nostalgie la numarul mare de cadouri primite zilnic de Petru. Cum Gabi nu se bucura de acelasi succes in randul publicului, Ana a incept deja sa-si puna serioase semne de intrebare referitoare la utilitatea unui cuplu cu acesta.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.