MPFM 23 FEBRUARIE 2015. Ana, fata inocenta sau fata in cautare de afirmare

Delia Ion
By Delia Ion februarie 23, 2015 11:18

MPFM 23 FEBRUARIE 2015. Ana, fata inocenta sau fata in cautare de afirmare

Daca dintre fetele nou intrate in competitie, Andrada s-a remarcat prin spontaneitate si prin…razboaiele pornite impotriva „veteranelor”, Ana Maria a cucerit inimile fanilor MPFM prin frumusetea sa.

A intrat in emisiune pentru a-si gasi jumatatea sentimentala si, surprinzator, a declarat ca este chiar pregatita sa se casatoreasca in cazul in care va intalni persoana potrivita.

Fanii acestui show au postat insa recent pe retelele de socializare imagini care au surpins prezenta Anei intr-o alta emisiune cu profil matrimonial. Imediat au aparut comentarii legate de acest subiect, multi simpatizanti ai show-ului MPFM considerand ca Ana nu este chiar fata care pozeaza in inocenta, in cadrul emisiunii. Mai mult decat atat, este taxata indecizia din presupusul cuplu format cu Petru, concluzia fiind ca Ana este intr-o permanenta incercare de a se afirma la televiziune.

„Am fost sunata de catre o agentie de casting. Stiam ca o sa fim 10 fete la o piscina. Aveam niste probe de trecut, iar el dupa fiecare proba trebuia sa aleaga o concurenta. Nu imi cautam iubit. Aici am venit sa imi cunosc jumatatea. O asigur pe telespectatoare ca nu am venit aici sa imi caut celebritatea”, a spus Ana despre acuzatiile care i s-au adus.

Nici Petru nu a putut sa stea departe de acest subiect si mai ales ca a vazut-o pe Ana in costum de baie. Reactia lui a fost una insa de un calm iesit din comun, ce mai degraba trada tristete. ” Ii sta foarte bine in costum de baie. Da, acum mi-as dori foarte mult sa existe cuplul Ana si Petru”, a spus Petru.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.