MPFM 3: Oana a fost vedeta zilei!

Bogdan
By Bogdan februarie 11, 2014 17:20

MPFM 3: Oana a fost vedeta zilei!

Ziua de azi a emisiunii Mireasa pentru fiul meu a avut-o in centru pe Oana, una dintre cele doua fete din competitie, alaturi de Gina, ramase fara a forma cuplu.

Laur, noul intrat in Casa, a purtat un dialog cu frumoasa bacauanca, pentru a vedea daca sunt sanse pentru o viitoare relatie cu ea.

Desi a remarcat destule calitati, Laur a tinut sa specifice, la final, ca ar fi putin probabila o relatie de cuplu cu ea, la capitolul defecte enumerand faptul ca Oana este mult prea vorbareata si are tendinta de a se baga in problemele celorlalti, desi ar trebui sa fie mai rezervata.

In schimb, Oana ar putea avea parte de o surpriza placuta. Bogdan, un tanar in varsta de 22 de ani, aflat foarte aproape de a intra si el in Casa, a declarat direct ca singurul motiv pentru care participa la emisiune este cucerirea Oanei.

Bogdan are la adresa Oanei numai cuvinte de lauda, admirandu-i, in primul rand, frumusetea dar si sinceritatea.

Cine nu stie realitatea din Casa ar vedea, intre Alin si Oana, episoadele unei relatii de dragoste, cu nabadai. Certuri urmate de impacari si dialoguri spumoase succedate de dialoguri mature in care cei doi par a se intelege extrem de bine.

Desi Alin a recunoscut, in mai multe randuri, ca o place pe Oana, mama lui regreta ca Alin vede in Oana, o posibila iubita. Nici Oana nu vede posibila formarea unui cuplu cu Alin motiv pentru care, de multe ori, ii gaseste acestuia motive de cearta.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.