MPFM – Finala saptamanii. RAYMOND: „Mistretii!”. ANDREI: „Porcule!”

Bogdan
By Bogdan mai 10, 2014 16:38

MPFM – Finala saptamanii. RAYMOND: „Mistretii!”. ANDREI: „Porcule!”

Rivalitatea dintre Andrei si Raymond cunoaste dese episoade de agresivitate verbala in timpul carora cei doi nu se sfiesc deloc sa foloseasca epitete si comparatii greu de admis intr-un show tv. 

Glumind pe seama unor mesaje venite dinspre telespectatori, Raymond s-a adresat catre Andrei si Cristina cu apelativul „mistretii”.

A urmat desigur o noua rabufnire din partea lui Andrei: „Vezi cum vorbesti, porcule!Calculeaza-te putin baiete! Te rog frumos nu ma mai jigni!”

Raymond: „Nu eu te-am facut mistret.”

Andrei: „Nu ma mai jigni ca eu nu te-am mai jignit.”

Acest episod a fost incheiat intr-un mod ironic de Raymond: „Inchide ca te sun eu!”

„Suna-ma ca ai bani” a replicat Andrei, cu referire la declaratii anterioare ale brasoveanului si a familiei acestuia.

Mai mult, Andrei crede ca Raymond a pus in aplicare o intreaga strategie, meticulos gandita la intrarea in competitie, doar cu scopul de a pune mana pe premiul cel mare.

I-a descris iubitei sale principalele repere ale planului lui Raymond: „I-a indeparta pe Mariana si pe Grigore, apoi a dat in ei ca sa-i aropie pe Laurentiu si Marianita. Stia ca o sa le ramana lor sustinatorii. Laur si Marianita erau bine plasati. La fel fac acum si cu Alin fiindca stie ca are de castigat de la Corina ceva.”

Scenariul a fost vehement negat de Constantina care il vede pe Andrei ca fiind unicul vinovat de plecarile din competitie ale lui Laurentiu, doamna Maria si Marianita si apoi ale lui Traian si doamna Iuliana: „In urma discutiilor cu doamna Maria, au decis sa plece. La fel si cu Traian si Iuliana. Nu mai suportau atacurile lui Andrei. Chiar si cand Sorin a spus despre el ca este mai impulsiv, din nou a inceput sa injure prin curte pe aici si sa-i spuna ca nu mai vrea sa auda de el.”

Si pe timpul finalei saptamanii Andrei si-a sustinut punctul de vedere: „Sunt sigur suta la suta chiar daca nu va iesi la iveala pana se va termina emisiunea. Sunt sigur pe mine. Raymond a fost de la inceput asa. A venit cu un gand bine format. Stia foarte bine de aceasta emisiune. Dupa cum a spus si el, a urmarit sezonul trecut, facea parte din grupul de sustinatori, mergea pe ascuns cu anumite strategii.”

In cadrul emisiunii au fost prezenti fostii concurenti Laurentiu si Marianita care au tinut sa infirme, in parte, spusele lui Andrei: „Noi am vrut sa iesim afara, nu a avut nicio legatura Raymond. A fost dorinta noastra de a iesi. Ne simtim foarte bine afara.”

Pus oarecum in inferioritate, Andrei a tinut sa aiba ultima precizare: „Prietenia lui Laurentiu si a Marianitei este adevarata fata de ei doar ca eu nu cred in prieteni lui Raymond si Constantina.”

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.