MPFM SEZON 4. Madalina, mai cocheta decat a fost vazuta vreodata in Casa

Delia Ion
By Delia Ion februarie 12, 2015 22:24

MPFM SEZON 4. Madalina, mai cocheta decat a fost vazuta vreodata in Casa

Ruperea prieteniei dintre Madalina si Roxana, spre finalul anului trecut, a insemnat practic si finalul “gastii vesele” si a bunei dispozitii sezonului 4 “Mireasa pentru fiul meu”.

De numele ei se leaga si cea mai ciudata relatie sentimentala a stagiunii, facand cuplu pentru cateva saptamani cu Catalin, de altfel bun prieten al ei, pana in acel moment.

Controversele legate de persoana Madalinei au incetat insa in urma cu aproape doua saptamani cand ea si Catalin au decis ca este cazul sa incerce sa-si continua relatia si in afara Casei.

Multi fani ai show-ului nu aveau de unde sa stie cum este Madalina in exterior insa imaginile postate pe Facebook demostreaza ca tanara pare foarte grijulie cu look-ul ei, iar iesirile in oras reprezinta un prilej pentru a se aranja si mai mult decat o facea in casa de la “Mireasa pentru fiul ei”. Pentru iesirea in oras, Madalina a mizat pe negru din cap pana in picioare, dar cu o bluza extrem de sexy si transparenta.

Madalina si Catalin au parasit casa “Mireasa pentru fiul meu” impreuna si au spus ca vor face tot posibilul ca relatia lor sa se transforme intr-o legatura trainica. Nu au reusit insa nici in afara competitiei sa se inteleaga si s-au despartit dupa doar 3 zile.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.