NADAL s-a calificat in finala la Madrid dupa o semifinala castigata in fata lui DJOKOVIC

Delia Ion
By Delia Ion mai 13, 2017 19:45

NADAL s-a calificat in finala la Madrid dupa o semifinala castigata in fata lui DJOKOVIC

Tenismenul spaniol Rafael Nadal s-a calificat in finala turneului de tenis Masters de la Madrid dupa ce l-a invins in penultiul act al comeptitiei pe unul dintre marii sai rivali, sarbul Novak Djokovic, cu scorul de 6-2, 6-4, la capatul a o ora si 37 de minute de joc efectiv.

Nadal a confirmat astfel sezonul bun de zgura pe care-l face in acest an si s-a impus in fala lui Djkovic dupa un sir de sapte infrangeri suferite in meciurile directe. Ibericul a inceput spectaculos intalnirea si, dupa doua breakuri consecutive, a dus scorul la 4-0. Nole a avut o tresarire de orgoliu insa fara a putea intoarce soarta setului castigat de Nadal cu 6-2.

Reprezentantul gazdelor a debutat in ofensiva si setul secund. A facut break, a condus cu 2-0 insa Djokovic a castigat si el pe serviciul adversarului si a egalat la 2. A fost insa ziua lui Nadal care a intrat din nou in avantaj dupa un nou break si a teminat setul cu 6-4.

Victorie importanta a lui Nadal a carui ultim succes in fata lui Djokovic fusese consemnat in finala de la Roland Garros din 2014.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.