NARCISA UNGUREANU, NEXT STAR 2016. A ajuns in finala de popularitate cu cel mai energic moment al serii! VIDEO

Bogdan
By Bogdan octombrie 28, 2016 10:58

NARCISA UNGUREANU, NEXT STAR 2016. A ajuns in finala de popularitate cu cel mai energic moment al serii! VIDEO

NARCISA UNGUREANU, NEXT STAR 2016. Narcisa Ungureanu este o moldoveanca tare simpatica si plina de energie, care a reusit sa dea pe spate cu energia ei juriul emisiunii Next Star de joi, 27 octombrie 2016. Cu o poveste de viata emotionanta, Narcia Ungureanu este din Suceava si a cantat si dansat populara ca nimeni altcineva. Telespectatorii au votat-o pe fetita de numai 5 ani pentru finala de popularitate Next Star.

NARCISA UNGUREANU, NEXT STAR 2016. Narcisa are doar cinci ani, dar este un adevărat vulcan de energie și voie bună! A fost bomboana serii Next Star. Deși are doar cinci anișori și vine tocmai din Suceava, fetița i-a uimit pe toți cu o melodie populară!

Dorian Popa a fost cucerit instant! Faptul că tatăl suferă de o tumoră care l-a lăsat în cârje nu o doboară, ci o face chiar mai puternică! Spune că dacă va câștiga premiul „Next Star”, atunci cu banii luați își va ajuta tatăl să fie bine.

NARCISA UNGUREANU, NEXT STAR 2016. Un vulcan de energie care a cucerit publicul! Narcisa merge în Finala de Popularitate de la Next Star!

Narcisa Ungureanu a fost votată de public pentru a merge în Finala de Popularitate de la Next Star! Asadar o vom revedea in curand pe Narcisa, fetita avand toate sansele sa castige trofeul de popularitate.

VEZI AICI VIDEO CU CASTIGATOAREA ACESTEI EDITII NEXT STAR

NEXT STAR, EDITIA DE SAPTAMANA ACEASTA. Cele mai bune momente

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.