Nelu Balasoiu, indragit interpret de muzica populara, a murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 21, 2020 16:13

Nelu Balasoiu, indragit interpret de muzica populara, a murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus

Nelu Balasoiu, un cunoscut interpret de muzica populara, a decedat, marti, dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Acesta fusese diagnosticat cu coronavirus si se afla in coma din cauza unui accident vascular cerebral. 

„Dragii nostri, vestile nu sunt bune. Din pacate tata a fost testat ieri iar astazi a venit confirmarea, este Covid-19 pozitiv. Medicii mi-au comunicat ca a suferit si un accident vascular cerebral, iar acum se afla in coma. Haideti sa ne rugam ca Dumnezeu sa faca o minune in aceste zile sfinte. Ma simt coplesit”, a scris Ionut Balasoiu, fiul artistului, pe Facebook. 

Nelu Balasoiu a activat la Taraful din Vanju Mare, la Casa de Cultura din Drobeta-Turnu Severin si la Casa Armatei din acelasi municipiu, apoi in cadrul Rapsodiei Romane. O perioada de succes din cariera sa a constituit colaborarea cu Maria Cornescu, care ulterior i-a devenit sotie.

Printre melodiile care l-au facut celebru se pot enumera “Pentru maicuta batrana”, “Lelita cu flori pe conci”, “Mandruta cu ochii verzi”, “Mandra mea din deal de sura”, “Dragostea-i un lucru mare”, “Te caut, mandro, de mult”, “Lelita de la Tismana”, “Dusei calul pe islaz”, “Plecai sa ma plimb pe lunca” si “Aseara fusei la moara”.

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.