Nicolae Postavaru este noul presedinte al Consiliului din Ministerul Educatiei care propune alocarea locurilor la universitati

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 12, 2018 18:09

Nicolae Postavaru este noul presedinte al Consiliului din Ministerul Educatiei care propune alocarea locurilor la universitati

Nicolae Postăvaru este noul președinte al Consiliului din Ministerul Educației care fundamentează alocarea locurilor bugetate la universități. Ordinul cu noua componență a consiliului a fost publicat in Monitorul Oficial. 

Ministerul Educației a publicat miercuri, 11 aprilie 2018, în Monitorul Oficial Ordinul nr. 3.330/2018 semnat de ministrul Valentin Popa privind aprobarea componenței Consiliului Național de Statistică și Prognoză a Învățământului Superior (CNSPIS).

Nicolae Postăvaru este profesor la Universitatea de Construcții din București, în domeniul management, marketing in construcții si investiții. Potrivit CV-ului publicat pe site-ul Universității de Construcții, Postăvaru a fost din 2013 președinte al Autorității Naționale pentru Calificări, din subordinea Ministerului Educației, este expert pe fonduri structurale, trainer cu cursuri recunoscute de Ministerul Muncii și Ministerul Educației Naționale.

Nicolae Postăvaru va conduce Consiliul care concepe metodologia pe baza căreia Ministerul Educației alocă universităților locurile finanțate cu bani de la buget la licență, master și doctorat.

Forul a fost condus pana acum de istoricul Bogdan Murgescu, profesor la Universitatea din București, fost consilier al lui Adrian Curaj pe când acesta era ministru al Educației în guvernul tehnocrat.

Postăvaru a scris mai multe cărți, printre care și “Teoria Managementului Energetic Uman” publicată la Editura Matrix Rom, în care atinge subiecte precum “Energia si Karma” sau “Chakra”. De altfel, este pasionat de parapsihologie, potrivit informațiilor pe care le-a publicat în propriul CV.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.