Nicusor Dan a anuntat ca demisioneaza din functie, dupa ce partidul a decis sa se pozitioneze impotriva revizuirii Constitutiei

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu mai 31, 2017 23:54

Nicusor Dan a anuntat ca demisioneaza din functie, dupa ce partidul a decis sa se pozitioneze impotriva revizuirii Constitutiei

Presedintele USR Nicusor Dan a anuntat, miercuri seara, ca demisioneaza din functie, dupa ce conducerea partidului a decis prin vot sa se pozitioneze impotriva revizuirii Constitutiei pentru redefiniriea familiei.

“Biroul National al USR a luat o decizie. E singura stire pentru azi”, a fost singura reactie a lui Nicusor Dan.

Purtatorul de cuvant al USR, Dan Barna, a declarat pentru News.ro ca Biroul National al partidului a decis miercuri seara ca formatiunea sa voteze impotriva revizuirii Constitutiei pentru redefinirea familiei, decizia fiind luata in cadrul unei sedinte tensionate in urma careia presedintele USR, Nicusor Dan, a anuntat ca isi da demisia.

”A fost o sedinta tensionata. Pe ordinea de zi a fost subiectul pozitionarii USR fata de initiativa de modificare a articolului 48 din Constitutie. Au fost dezbateri cu argumente pertinente pe toate fetele problemei. S-a ajuns la un vot. in urma votului s-a decis ca pozitionarea partidului este impotriva acestei initiative de modificare a Constitutiei.

Evident ca discutiile au fost tensionate si aprinse. S-au vehiculat diverse elemente printre care a fost si aceea a demisiei domnului Nicusor Dan. Nu s-a inregistrat o demisie in mod expres, a fost pur si simplu unul dintre elementele vehiculate in cadrul discutiei tensionate pe acest subiect si pe impactul acestei pozitionari”, a declarat Dan Barna pentru News.ro.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.