O noua demisie la Antena 3. Carla Donciu, care s-a ocupat de zona de comunicare, a plecat la Greenpeace

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu august 19, 2017 10:19

O noua demisie la Antena 3. Carla Donciu, care s-a ocupat de zona de comunicare, a plecat la Greenpeace

O noua demisie la Antena 3. Carla Donciu, care s-a ocupat de zona de comunicare la postul de televiziune Antena 3, a demisionat din functia detinuta la acest post. Asta dupa ce Antena 3 a mai pierdut un om important, este vorba de Adrian Manutiu, prezentatorul emisiunii Income Magazine.

Carla Donciu, cea care s-a ocupat de zona de comunicare la postul Antena 3 timp de noua ani, si-a anuntat demisia, transmite paginademedia.ro. Carla Donciu s-a angajat la departamentul de comunicare din cadrul Greenpeace, organizatie ce militeaza pentru protejarea mediului.

Donciu a lucrat din 2008 la Antena 3, timp in care s-a ocupat de diverse proiecte digitale si de parteneriate, precum cel cu ONG-ul WWF, pentru protejarea padurilor virgine, si cu Festivalul International George Enescu, mai noteaza sursa citata.

Jurnalistul Adrian Măniuțiu, care a realizat Income Magazine și Daily Income, a renunțat la colaborarea cu Antena 3, după cinci ani. Contactat de Paginademedia.ro, Măniuțiu a confirmat informația, precizând că decizia i-a aparținut, fara sa aiba la baza vreo divergenta cu oameni din postul de televiziune.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.