Orchestra Simfonica Bucuresti va invita la Gala Stradivarius, pe 10 aprilie la Teatrul National „I. L. Caragiale” din Bucuresti

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu martie 27, 2017 23:10

Orchestra Simfonica Bucuresti va invita la Gala Stradivarius, pe 10 aprilie la Teatrul National „I. L. Caragiale” din Bucuresti

Orchestra Simfonica Bucuresti va invita la prima editie “Gala Stradivarius – Orchestra Simfonica Bucuresti”, pe 10 aprilie, la Sala Mare a Teatrului National „I. L. Caragiale” din Bucuresti. Concertul pune in valoare măiestria celui mai renumit lutier din lume, Antonio Stradivarius, evenimentul fiind programat sa inceapa la ora 19.30.

Alături de dirijorul George Tudorache, Orchestra Simfonica Bucuresti – Bucharest Symphony Orchestra vă invită să luați parte la o seară specială în care veți avea ocazia să ascultați minunata muzică a lui W.A. Mozart. Soliștii invitați vor interpreta pe viori Stradivarius și sunt doi dintre cei mai apreciați interpreți ai scenelor muzicale internaționale: Geneviève Laurenceau – vioara #Stradivarius 1682 și Svetlin Roussev – vioara #Stradivarius 1710 „Camposelice”. Programul mai cuprinde Divertismentul nr. 1, KV136 și Divertismentul nr. 3, KV 138.

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambitioși și reunește în componența sa cei mai valorosi artisti instrumentiști din România. Din dorința de a oferi iubitorilor de muzică posibilitatea de a intra în contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonica București a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale #SalutCULTURA!.

Misiunea Orchestrei Simfonice Bucuresti este promovarea excelenței în muzică și atragerea tinerilor către sălile de concert.

Biletele pot fi achizitionate la casieria Teatrul Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti -Tnb Ro, online pe http://mystage.ro/, http://www.eventim.ro/ și în reteaua magazinelor partenere Eventim.

Preturi bilete
Elevii, studenții si pensionarii beneficiază de 20% reducere.
1. 120.00 RON
2. 95.00 RON

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.