Pana de curent in Bucuresti, au fost afectate cartierele Dristor, Pantelimon, Mosilor, Obor, Pipera, Aviatiei si Iancului

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu noiembrie 1, 2017 17:52

Pana de curent in Bucuresti, au fost afectate cartierele Dristor, Pantelimon, Mosilor, Obor, Pipera, Aviatiei si Iancului

O pana de curent a afectat, miercuri, mai multe zone din Bucuresti, cauza intreruperii fiind o avarie in reteaua Transelectrica. Au fost afectate cartierele Iancului, Dristor, Pantelimon, Obor, Mosilor, dar si Pipera şi Aviatiei.

UPDATE ORA 18.17: Pana de curent din Bucuresti a fost remediata in jurul orei 18.15, insa cauza avariei de la Transelectrica nu a fost identificata.

UPDATE ORA 18.00: Avaria la reteaua electrica din Bucuresti a lasat pe intuneric zonele de nord si de est. Circulatia trenurilor de metrou nu a fost afectata, potrivit Metrorex. Iluminatul stradal si semafoarele nu functioneaza in sectoarele 1 si 2, astfel ca politistii au iesit pe strazi pentru a asigura buna desfasurare a traficului rutier.

Nici semafoarele din aceste zone nu functioneaza. Afectate sunt zonele de nord si de est din Bucuresti, iar echipele Transelectrica lucreaza pentru remedierea cat mai urgenta a defectiunilor.

Reprezentantii Transelectrica au confirmat ca este o problema in reteaua de transport si ca se incearca remedierea defectiunii.

Potrivit Transelectrica, au fost afectate mai multe cartiere din zona de est si de nord din Capitala. „Miercuri, 1 noiembrie, la ora 16.40, s-a inregistrat o avarie in reteaua Transelectrica, fiind afectate mai multe cartiere din zona de est si de nord a Capitalei. In acest moment, se lucreaza pentru realimentarea cat mai rapida a tuturor consumatorilor afectati„, transmite Transelectrica.

Si Enel a transmis un comunicat de presa in care mentioneaza ca defectiunea a aparut in reteaua de electricitate, nu in instalatiile E-Distributie Muntenia.

In dupa-amiaza zilei de 1 noiembrie 2017, a aparut un defect in reteaua de electricitate din zona Bucuresti, nu in instalatiile E-Distributie Muntenia. Aceasta a afectat alimentarea unor statii de transformare operate de E-Distributie Muntenia in partea de nord si de est a Bucurestiului. E-Distributie Muntenia lucreaza pentru alimentarea clientilor, fie cu ajutorul sistemelor automate fie prin manevre de telecontrol„, precizeaza Enel.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.