PNL – USR s-au cocotat in carca lui Ciolos, in lipsa unei solutii concrete de convingere a electoratului

Bogdan
By Bogdan octombrie 25, 2016 12:11

PNL – USR s-au cocotat in carca lui Ciolos, in lipsa unei solutii concrete de convingere a electoratului

„Nu ne dăm jos din cârca lui Cioloş” este titlul unui editorial semnat de Mircea Marian in România Liberă. „Neavând mai nimic de oferit electoratului, marele Partid Naţional Liberal se agaţă de Dacian Cioloş”, scrie Mircea Marian in editorialul sau.

„În realitate, cei din conducerea formaţiunii nu-i suportă nici pe actualul premier, nici pe tehnocraţii săi, dar n-au ce face! Nu mă interesează tacticile electorale ale PNL şi USR, este problema lor dacă sunt într-o criză de resurse umane şi stau agăţate de un personaj care nici măcar nu spune clar dacă mai vrea sau nu să rămână la Platul Victoria. Este problema USR dacă pare că vrea să acţioneze ca UNPR pentru hipsteri – care-i aspiră pe liberalii de stânga nemulţumiţi de PNL, -dar în viitorul Legislativ va acţiona în tandem cu formaţiunea lui Gorghiu.

Ce mă nemulţumeşte este sentimentul că suntem păcăliţi şi, după alegeri vom avea surprize. Neplăcute, bineînţeles. Una dintre ele va fi că, foarte probabil, nu se va schimba nimic important în educaţie şi sănătate”, scrie editorialistul.

Articolul integral poate fi citit pe site-ul Romania Libera.

Iti recomandam si: Dacian Ciolos este propunerea PNL pentru functia de premier dupa alegerile parlamentare

 

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.