Podul de la Agigea a fost reabilitat complet. Din 26 mai se circula pe doua benzi pe sens

Delia Ion
By Delia Ion mai 26, 2017 10:34

Podul de la Agigea a fost reabilitat complet. Din 26 mai se circula pe doua benzi pe sens

Cosmarul soferilor constanteni dar si a turistilor care treceau pe podul de la Agigea a luat sfarsit dupa 6 ani. Cel putin asa ne asigura Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere intr-un comunicat in care sutem anuntati ca reabilitarea drumului a fost realizata complet.

Cozile interminabile de la intrarea pe pod, pe ambele sensuri, vor ramane doar amaintiri neplacute pentru aceasta vara caci autoritatile sunt convinse ca, de acum inainte, se va circula pe patru benzi in drumul spre si dinspre sudul litoralului.

Ultimele lucrari facute la pod au fost facute intre 8 mai – 25 mai, perioada in care podul a fost inchis complet.

„In data de 26 mai, la ora 00.00, se deschide total circulatia pe podul Agigea. Se va circula pe toata perioada sezonului estival, pe patru benzi, fara restrictii. O importanta etapa a fost rezolvata, acel inel de 90 de tone a fost dat jos, am prins o perioada buna cu vant de sub 9 m/s. Din punctul nostru de vedere, reabilitarea a fost facuta si se fac ultimele retusuri”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, Alin Serbanescu, purtatorul de cuvant al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Masura de inchidere a traficului a fost luata pentru pregatirea podului pentru circulatia din sezonul estival, in conditii de siguranta si pentru demontarea inelului de 90 de tone. In perioada 8-25 mai, au fost tensionate cablurile inlocuite in perioada septembrie-decembrie 2016, a fost demontat ancorajul provizoriu de pe pilonul central si au fost montate elementele rosturilor de dilatatie ale podului.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.