Pokemon Go a facut prima victima. Un tanar a fost impuscat dupa ce a intrat pe o proprietate privata

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iulie 21, 2016 14:14

Pokemon Go a facut prima victima. Un tanar a fost impuscat dupa ce a intrat pe o proprietate privata

Jocul Pokemon Go a facut prima victima. Un pusti din Guatemala ar fi fost impuscat mortal dupa ce a intrat pe o proprietate privata pentru a vana monstruleti Pokemon. Daca informatia este reala, atunci aceasta ar fi primul caz in care o persoana moare in timp ce se joaca Pokemon Go.

Jerson Lopez de Leon ar fi patruns intr-o locuinta impreuna cu varul sau, Daniel Moises Picen, cu scopul de a prinde pokemoni, informeaza Daily Mail. in schimb, The Independent anunta ca tinerii se aflau pe o cale ferata cand au fost asaltati de persoane inarmate.

Vezi si: Pokemon Go, jocul care te plimba de nebun pe strazi, record de descarcari in toata lumea

Politia s-ar afla in cautarea ocupantilor unui vehicul care a parasit in viteza scena crimei.

„Nici nu știu de ce fiul meu a plecat din casa. Era deja in pat cand varul lui i-a propus sa mearga in apropierea casei și sa downloadeze un joc.”, a declarat mama tanarului.

Pokemon Go este un joc care a devenit foarte popular in intreaga lume, desi abia a fost lansat la inceputul lunii iulie. Jocul Pokemon Go este altfel decat jocurile clasice si are tot mai multi adepti pe zi ce trece. Pokemon Go de fapt te plimba de nebun pe strazi si chiar in alte orase si a fost lansat pe 6 iulie pe iOs si Android. Milioane de oameni merg „de nebuni” prin orase cu smartphone-ul in mana si cu aplicatia deschisa cu un singur scop: acela de a gasi monstruletii si de a-i pune apoi la lupta in „arene” virtuale.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.