Premierul Dancila anunta ca nu-si va da demisia din fruntea Guvernului, atata timp cat are sprijinul presedintelui PSD si al coalitiei de guvernare

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu mai 10, 2018 12:49

Premierul Dancila anunta ca nu-si va da demisia din fruntea Guvernului, atata timp cat are sprijinul presedintelui PSD si al coalitiei de guvernare

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, ca nu va demisiona din fruntea Guvernului, atat timp cat beneficiaza de sprijinul presedintelui PSD Liviu Dragnea si al coalitiei de guvernare PSD-ALDE. In plus, Dancila a subliniat ca i-a promis lui Liviu Dragnea ca va duce la capat programul de guvernare.

„Nu-mi voi da demisia sub nicio forma atata timp cat am sprijinul presedintelui partidului, al coalitiei de guvernare si atata timp cat am sprijinul dumneavoastra”, a afirmat Viorica Dancila, joi, la Consiliul National al pensionarilor PSD.

Viorica Dancila a mai spus ca este un om responsabil si a adaugat ca nu vrea sa creeze instabilitate.

„Sunt un om responsabil, am fost 9 ani europarlamentar si am responsabilitate fata de cetatenii Romaniei si fata de Romania de a merge pe drumul drept, de a nu crea instabilitate in tara mea, pentru ca atunci cand creezi instabilitate parerile din extern nu sunt cele care conteaza pentru tara noastra. Eu vreau ca fiecare sa vada in Romania un exemplu, un exemplu creat de PSD din punct de vedere al cresterii economice si vreau sa duc la capat mandatul cu care am pornit la drum”, a adaugat Viorica Dancila.

Dancila sustine ca Romania merge pe drumul bun.

Amintim ca presedintele Klaus Iohannis a spus, luni seara, ca este imperios necesara demisia premierului Vorica Dancila, pentru „a face loc unor oameni responsabili si competenti”.

„Este din ce in ce mai vizibil ca Dragnea si ai lui nu au nicio solutie pentru o guvernare buna si eficienta”, a aratat presedintele.

El a mai spus, comentand executia bugetara pe primul trimestru al acestui an, ca PSD ca este incapabil sa tina ordine in finantele publice, iar dupa trei prim-ministri si tot atatia sefi la ANAF, cel mai vizibil efect este incertitudinea si lipsa de predictibilitate.

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.