Presedintele Iohannis se intalneste cu ambasadorii tarilor UE, va fi abordat si subiectul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 5, 2017 10:17

Presedintele Iohannis se intalneste cu ambasadorii tarilor UE, va fi abordat si subiectul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, in cadrul unui dejun de lucru, cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditati la Bucuresti.

Klaus Iohannis se va intalni marti, la ora 13.00, la Hotel Athenee Palace Hilton, cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditati la Bucuresti, in cadrul unui dejun de lucru gazduit de Ambasada Republicii Estonia, tara care detine Presedintia Consiliului UE in cel de-al doilea semestru al acestui an, precizeaza Administratia Prezidentiala intr-un comunicat de presa.

In cadrul intalnirii vor fi discutate subiecte legate de evolutiile interne, dar si aspecte legate de principalele subiecte aflate pe agenda reuniunii Consiliului European din 14 – 15 decembrie, respectiv securitate si aparare, gestionarea migratiei, dimensiunea sociala a Uniunii Europene, educatie si cultura.

In cadrul intalnirii va fi abordat si subiectul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus.  

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.