Presedintele Iohannis si prima doamna s-au recules la Zidul Plangerii, locul sfant al israelienilor

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 10, 2016 17:27

Presedintele Iohannis si prima doamna s-au recules la Zidul Plangerii, locul sfant al israelienilor

Președintele României, Klaus Iohannis, s-a întâlnit joi cu omologul său palestinian Mahmoud Abbas în cadrul vizitei de stat pe care o efectuează în Israel și Palestina, impreuna cu prima doamna Carmen Iohannis.

Klaus Iohannis si omologul saupalestinian și-au exprimat încrederea că cele două state vor colabora și pe viitor, iar relațiile bilaterale se vor întări.

Înainte de a ajunge în Palestina, președintele Klaus Iohannis a mers și la Zidul Plângerii, locul sfânt al israelienilor, unde a ținut un moment de reculegere. Legenda spune că orice dorință ți se împlinește dacă introduci un bilețel în care ai scris o dorinta.

Presedintele Iohannis: Firmele si institutiile din Romania sa se implice in reconstructia economiei din Palestina

Iohannis a avut o întâlnire și cu comunitatea românilor din Israel.

Șeful statului va ajunge în țară, vineri după amiază, și va participa la ședința CSAT pe tema interceptărilor telefonice de către SRI, declarate neconstituționale de magistrații Curții Constituționale.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Daca vrei sa ne scrii, foloseste adresa hotweek.ro@gmail.com.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.

Ultima ora