Principele Nicolae: Romania si-a pierdut Regele, eu am pierdut cel mai bun prieten. Bunicule, imi va fi dor de tine!

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 6, 2017 10:38

Principele Nicolae: Romania si-a pierdut Regele, eu am pierdut cel mai bun prieten. Bunicule, imi va fi dor de tine!

Fostul principe Nicolae spune, dupa decesul bunicului sau, ca Romania si-a pierdut regele si unul dintre cei mai mari lideri ai Europei secolului XX, simbol al datoriei fata de tara sa. In acelasi timp, nepotul Regelui Mihai marturiseste ca ii va fi dor de Majestatea Sa, care i-a fost si cel mai bun prieten. 

„Azi, Romania si-a pierdut Regele si unul dintre cei mai mari lideri ai Europei secolului XX, simbol al datoriei fata de tara sa. Bunicul meu a fost conducatorul care si-a iubit tara si oamenii ei cu adevarat! Astazi, am pierdut cel mai bun prieten, pe bunicul meu, dar ma consider un om norocos pentru ca am avut privilegiul sa fiu crescut si format de catre el, cu datoria fata de tara si promisiunea ca mereu voi incerca sa-l fac mandru de mine.

Bunicule, imi va fi dor de tine si nu voi uita ca m-ai invatat despre valori reale, nemuritoare in timp. Odihneste-te in pace!”, afirma fostul principe Nicolae.

Iti recomandam si: Principesa Margareta, noul sef al Familiei Regale: Tara l-a pierdut pe Regele Mihai I. Incepe un nou timp pentru Casa Regala a Romaniei

Sicriul cu trupul Regelui Mihai va ajunge in Romania pe 13 decembrie cu o aeronava apartinand MApN – surse

Inmormantarea Regelui Mihai va avea loc la Curtea de Arges

Mormantul Regelui Mihai de la Curtea de Arges, in pregatire. Cripta acoperita pana acum cu catifea, a fost descoperita 

Regele Mihai si Regina Ana, o poveste de dragoste unica de aproape 7 decenii. VIDEO

Regele Mihai, singurul roman caruia Ion Iliescu nu i-a permis sa intre in tara dupa caderea regimului comunist. Emil Constantinescu i-a redat cetatenia abia in 1997

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.

Ultima ora