Prognoza meteo de Sf. Andrei si 1 Decembrie: Vremea se raceste accentuat si vin ninsorile

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 27, 2016 00:36

Prognoza meteo de Sf. Andrei si 1 Decembrie: Vremea se raceste accentuat si vin ninsorile

PROGNOZA METEO DE SF. ANDREI (30 NOIEMBRIE) SI 1 DECEMBRIE 2016. Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) au anuntat cum va fi vremea saptamana viitoare. Incepand de luni, 28 noiembrie, vremea va intra intr-un proces de racire accentuata si vor incepe ploile si ninsorile, frigul urmand a afecta tara noastra cel putin pana miercuri, 30 noiembrie, cand crestinii il sarbatoresc pe Sfantul Andrei.

Vremea se raceste semnificativ, avertizeaza meteorologii si vin precipitatiile sub forma de ploaie si ninsoare. Nu vom avea un strat de zapada prea gros, insa cu siguranta vom avea nevoie de haine groase, pentru ca temperaturile vor scadea puternic. Incepand de duminica, in regiunile din vestul, centrul si nordul tarii, va ploua aproape toata ziua.

Luni, vremea se va raci semnificativ, in special in nord si centru. Temperaturile maxime se vor incadra intre -1 si 9 grade, iar cele minime intre -9 si 2 grade. Cerul va fi innorat in cea mai mare parte a tarii, va ploua si va ninge in toata tara.

La munte va ninge, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari temporare, iar pe creste va viscoli sau spulbera zapada.

Marti, vremea se raceste si mai mult pentru sfarsitul lunii noiembrie. Valorile maxime se vor incadra intre -3 si 5 grade, iar cele minime intre -12 si -2 grade. Pot aparea ninsori in nordul, nord-estul si centrul tarii si la munte. In restul teritoriului, ninsorilese vor inregistra pe arii restranse. Poate fi viscol in zonele in care s-a depus zapada.

Miercuri, temperaturile vor mai urca usor fata de ziua precedenta, dar cerul va avea innorari temporare si, mai ales in a doua parte a intervalului, pot aparea ninsori slabe. Vantul va prezenta intensificari in special la munte. Temperaturile maximenu vor trece de 6 grade

Intre 1 decembrie si 4 decembrie 2016, valorile termice vor fi in crestere usoara, iar probabilitatea de precipitatii va fi mai ridicata in jumatatea nordica a tarii.

Poti citi si: CUM VA FI VREMEA DE CRACIUN SI REVELION

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.