Prognoza METEO de PASTE 2014 si 1 MAI 2014 – Vreme ploioasa in mai

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 21, 2014 16:35

Prognoza METEO de PASTE 2014 si 1 MAI 2014 – Vreme ploioasa in mai

PROGNOZA METEO DE PASTE 2014 SI 1 MAI 2014: Meteorologii au publicat, vineri, prognoza meteo pentru Paste si 1 Mai, potrivit careia vremea va fi usor sub normalul termic in aprilie si ploioasa in luna lui florar, cand vor fi asteptate precipitatii insemnate cantitativ in majoritatea regiunilor tarii.

Potrivit datelor furnizate de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), in aprilie se vor inregistra temperaturi apropiate de norma climatologica a perioadei, cu maxime cuprinse intre 20…25 de grade Celsius, posibil mai scazute in sudul tarii. De Paste valorile termice vor fi ceva mai scazute decat acum, insa meteorologii spun ca deocamdata nu exista vreun semnal ca se vor produce evenimente meteo deosebite. Din punct de vedere al precipitatiilor, in luna aprilie se va inregistra un excedent in special in vestul si centrul tarii.

PROGNOZA METEO DE PASTE SI 1 MAI 2014: In luna mai vor fi ploi si temperaturi apropiate de normalul perioadei, usor mai scazute in nord si centru. Meteorologii sustin ca in luna mai se anunta precipitatii insemnate cantitativ in cea mai mare parte a tarii.

VOM AVEA O VARA SECETOASA

Referitor la vara 2014, meteorologii spun ca nu vor fi foarte multe precipitatii si este posibila instalarea secetei in diverse regiuni. De asemenea, exista posibilitatea unor perioade de vreme caniculara in unele zone ale tarii, de obicei fenomenul inregistrandu-se in regiunile de campie din sudul si vestul tarii.

VREMEA PANA IN 30 MARTIE

Estimarea meteo pentru urmatoarele doua saptamani arata ca temperaturile vor fi in crestere pana in 30 martie, insa se vor inregistra precipitatii insemnate cantitativ in special dupa 24 martie. Valorile termice vor depasi 20 de grade Celsius pana in 24 martie, dupa aceasta data urmand a se inregistra o usoara racire a vremii pana spre sfarsitul lunii.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.