-6.3 C
România
22 ianuarie 2022
Viata bate filmul

Program banci de Sf. Maria – 15 august 2016. Cum functioneaza programul BRD, BCR, Raiffeisen, Banca Transilvania de Ziua Marinei

PROGRAM BANCI SF. MARIA – 15 AUGUST 2016. PROGRAM BRD, BCR, RAIFFEISEN BANK, BANCA TRANSILVANIA. Bancile din Romania functioneaza dupa un program special de Sfanta Maria, sarbatoare ortodoxa marcata pe 15 august 2016. Astfel, banci precum BRD, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, dar si celelalte unitati bancare, nu au program de lucru cu publicul pe 15 august, de Ziua Marinei, care in 2016 cade luni. Totusi, sunt si exceptii, respectiv la unitatile bancare din spatiile comerciale.

Potrivit informarilor transmise prin intermediul comunicatelor de presa, bancile nu au program cu publicul luni, 15 august, de Sfanta Maria, care este sarbatoare legala in Romania. Clientii trebuie sa stie, insa, ca unitatile bancare din centrele comerciale vor avea program cu publicul. HotWeek.ro va prezinta mai jos ce program au bancile de Sf. Maria 2016.

PROGRAM BANCI SF. MARIA – 15 AUGUST 2016. PROGRAM BRD. BRD – Groupe Societe Generale informeaza publicul ca unitatile sale teritoriale nu vor avea program de lucru cu clientii in prima zi a saptamanii viitoare. Unele unitati situate in centrele comerciale si aeroportul Henri Coanda (Visa Tax) vor functiona in perioada mentionata dupa un program special publicat pe site-ul bancii.

Totodata, serviciul Contact Center, MyBRD, „ramane la dispozitia clientilor intre orele 08.00 – 22.00”. Prin acest serviciu, clientii vor avea acces la optiunile automate de consultare sold/operatiuni, serviciile de urgenta dedicate posesorilor de carduri si utilizatorilor la distanta, se mai arata in comunicatul bancii.

Program supermarketuri de Sf. Maria 2016. Program Carrefour, Auchan, Real, Mega Image, Profi, Peny, Billa

PROGRAM BANCI SF. MARIA – 15 AUGUST 2016. PROGRAM RAIFFEISEN BANK. In ziua de Sfanta Maria si agentiile Raiffeisen Bank vor fi inchise, cu exceptia unor unitati din centrele comerciale si din reteaua Selgros. 31 astfel de unitati ale bancii vor avea program special in data de 15 august, subliniaza institutia intr-un comunicat de presa.

PROGRAM BANCI SF. MARIA – 15 AUGUST 2016. PROGRAM BANCA FEROVIARA. Si Banca Feroviara anunta clientii ca unitatile teritoriale nu vor avea program cu publicul in ziua de Sfanta Maria. Institutia mentioneaza ca, in aceasta perioada, clientii pot retrage bani de la bancomatele sale si ale CEC Bank, in aceleasi conditii de cost, pot folosi Internat banking sau plati cu cardul la comercianti.

PROGRAM BANCI SF. MARIA – 15 AUGUST 2016. PROGRAM BANCA TRANSILVANIA. Luni, 15 august, si sediile Bancii Transilvania vor fi inchise. „Fac exceptie agentiile din marile centre comerciale, care vor fi deschise in intervalul orar 12 – 19, pentru anumite tipuri de operatiuni”, subliniaza banca intr-un comunicat.

„Modalitatile alternative de plata/tranzactii pe care clientii BT le au la dispozitie sunt urmatoarele: BT24 Internet Banking si Mobile Banking, BT24 Facturi, Bancomate, POS-uri”, se mai arata in comunicatul citat.

PROGRAM BANCI SF. MARIA – 15 AUGUST 2016. PROGRAM BANCA CARPATICA. Totodata, si Banca Comerciala Carpatica isi informeaza clientii ca in data de 15 august nu desfasoara program de lucru cu publicul, insa precizeaza ca reteaua de ATM-uri si serviciul de Internet Banking sunt functionale in aceasta perioada.

Stiri pe aceeasi tema

FINALA BRAVO AI STIL 2018. Castigatoarea „Bravo ai Stil. All Stars” se alege intre Silvia, Iuliana, Alina si Marisa

Ioana Badulescu

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 7 NOIEMBRIE 2016. Modificari in regulament dupa ce fetele au sarit gardul?

Bogdan

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 25 REZUMAT, 5 FEBRUARIE 2016. Nuran pune mana pe geanta cu aur insa are parte de o mare surpriza neplacuta

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult