Program televizari partide echipe romanesti in cupele europene

Delia Ion
By Delia Ion iulie 31, 2017 19:40

Program televizari partide echipe romanesti in cupele europene

Toate cele cinci partide in care echipele romanesti vor evolua in returul tururilor preliminare din Liga Campionilor si Liga Europa, vor putea fi urmarite la trei posturi tv din Romania: TVR1, TVR2 si PRO TV.

Microbistii vor putea urmari miercuri la lucru cele doua echipe angrenate in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Viitorul Constanta, campioana Romaniei, va putea fi urmarita pe TVR2, incepand cu ora 20:00 in partida pe care o va disputa impotrica cipriotilor de la APOEL Nicosia.

Meciul vice-campioanei FCSB disputat in Cehia, pe terenul lui Plzen, va incepe la ora 21:15 si va putea fi vizionat in direct la TVR2.

Cele trei echipe romanesti angrenate in Liga Europa vor juca joi, dupa urmatorul program. Astra Giurgiu va juca in deplasare cu FC Oleksandria (Ucraina), de la ora 20:00 si va putea fi urmarita la TVR 2.

La ora 21;45 vor intra in lupta Dinamo Bucuresti impotriva bascilor de la Athletic Bilbao (TVR 1) in timp ce CS U Craiova va evolua impotriva lui AC Milan, pe San Siro, meciul fiind televizat de PRO TV.

Program complet:

Miercuri – ora 20.00: APOEL Nicosia (Cipru) – FC Viitorul, TVR 2 – in tur 0-1;
Miercuri – ora 21.15: Viktoria Plzen (Cehia) – FCSB, TVR 1 – in tur 2-2;
Joi – ora 20.00: FC Oleksandria (Ucraina) – Astra Giurgiu, TVR 2 – in tur 0-0
Joi – ora 21.45: Athletic Bilbao (Spania) – Dinamo Bucuresti, TVR 1 – in tur 1-1
Joi – ora 21.45: AC Milan (Italia) – CS Universitatea Craiova, Pro TV – in tur 1-0.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.