Proiect de modernizare a statiunii Neptun – Olimp cu fonduri europene

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 24, 2017 19:57

Proiect de modernizare a statiunii Neptun – Olimp cu fonduri europene

Primăria Municipiului Mangalia a organizat, vineri, o primă dezbatere publică pentru modernizarea stațiunii Neptun-Olimp cu fonduri europene. Proiectul intitulat „Dezvoltare Turistică în stațiunea Neptun-Olimp” va fi propus spre finanțare neambursabilă cu fonduri UE.

Proiectul a fost adus la cunoștință hotelierilor și agenților economici din cele două stațiuni, în vederea exprimării acordului și pentru a face propuneri de modificare sau completare a documentației tehnice. Cei prezenți la dezbatere au propus o întâlnire ulterioară cu mai mulți factori implicați în dezvoltarea locală, astfel încât investiția să fie susținută de mai multe entități asociative din domeniul turistic.

Proiectul propune dezvoltarea și modernizarea infrastructurii rutiere pentru maximizarea potențialului turistic al stațiunii Neptun-Olimp, dezvoltarea economică a zonei și, implicit, creșterea numărului mediu de salariați la niveul comunității.

Conform documentului, se vor reabilita și moderniza străzile și aleile secundare din cele două stațiuni, se vor reface trotuarele, sistemul de iluminat public și vor fi amenajate parcări, precum și piste de biciclete.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.

Ultima ora