PUTERE SI GLORIE EPISODUL 7 REZUMAT, 30 NOIEMBRIE 2015. Gundogdu reuseste sa scape din ghiarele lui Kara Toygar insa ranile suferite il fac sa fie capturat din nou

Delia Ion
By Delia Ion noiembrie 30, 2015 12:34

PUTERE SI GLORIE EPISODUL 7 REZUMAT, 30 NOIEMBRIE 2015. Gundogdu reuseste sa scape din ghiarele lui Kara Toygar insa ranile suferite il fac sa fie capturat din nou

PUTERE SI GLORIE 30 NOIEMBRIE 2015. Kara Toygar reuseste sa puna mana pe Gundogdu si satisfactia lui este maxima. Isi da seama ca in acest fel Suleyman Sah va fi pus in situatia limita de a alege intre traditiile pe care le apara cu atata tarie si fiul sau aflat in primejdie.

PUTERE SI GLORIE 30 NOIEMBRIE 2015. Ceea ce nu stia Kara Toygar era faptul ca Gundogdu pastrase la el un pumnal cu ajutorul caruia il ataca pe servitorul lui Toygar care venise sa-l ridice de la pamant. Gundogdu sare pe cal si, desi era intr-o stare fizica precara, reuseste sa fuga si sa se salveze.

PUTERE SI GLORIE 30 NOIEMBRIE 2015. In tabara se intoarce cu bine si Ertugrul care ii da tatalui sau documentele transmise prin intermediul lui de El-Aziz. Se grabeste apoi sa ajunga la Halima caruia ii daruieste oglinjoara cumparata de la Alep.

PUTERE SI GLORIE 30 NOIEMBRIE 2015. O anunta despre raidurile lui Kara Toygar in regiune Ertugrul o linisteste spunandu-i ca el va fi intotdeauna langa ea pentru a o apara.

Gokce si Selcan nu vad cu ochi buni dialogul purtat de Halime cu Ertugrul. O sfatuiesc pe Hayme sa scape cat mai repede de straini insa replica acesteia este pe masura sub pretextul ca problemele celor trei straini nu ar trebui sa le intereseze pe ele.

Ertugrul ii reproseaza fierarului ca neglijenta sa i-a permis lui Kara Toygar si oamenilor sa atace si sa-i puna in dificultate.

Dar acum el afla de la fierar, ca daca nu era acel atac, cei trei ar fi plecat din cort in cursul noptii. Titus, in vizita la una din cetatile templierilor, sta de vorba cu domnita Eleonora care nu stie nimic de tatal ei de ceva vreme (se pare ca este fiica celui convertit la islam, Omer) si se intreaba daca o fi viu, pe unde o fi?

Titus isi ia doar ramas bun de la ea pentru ca urmeaza sa plece intr-o misiune.

Gundogdu este pana la urma prins de catre oamenii lui Kara Toygar din cauza ranii de la picior, care-l impiedica sa fuga. Titus cere permisiunea Marelui Maestru sa plece din nou ca sa-si implineasca juramantul.

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.