PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 16, 27 IANUARIE 2015. Sila intentioneaza sa intrerupa sarcina!

Bogdan
By Bogdan ianuarie 27, 2015 22:29

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 16, 27 IANUARIE 2015. Sila intentioneaza sa intrerupa sarcina!

Boran sta in cumpana in privinta soartei surorii lui, Narin. Pe neasteptate, in parc apare Cihan care il sfatuieste pe Boran sa nu o ucida pe sora lui.

In cele din urma, seful clanului decide sa-i crute viata lui Narin insa, inainte de a pleca, ii spune ca se considera in continuare tradat si ca pentru tradare nu exista niciun fel de justificare.

Narin o cheama pe Sila pentru a o lua acasa, prilej pentru ca Boran si sotia sa sa se priveasca pentru cateva clipe fata in fata.

Boran si Abay sunt nedumeriti de schimbarea de atitudine a lui Cihan, banuind ca se ascunde ceva necurat la mijloc.

Abay ii cere prietenului sau cel mai bun sa renunte la a mai gandi la aplicarea traditiei insa Boran ii marturiseste ca lucrurile s-au schimbat fundamental in momentul in care Sila i-a declarat razboi.

Sila incepe sa aiba greturi pricinuite de sarcina si, crezandu-se singura, ii spune cateva cuvinte copilasului nenascut.

O aude insa mama ei, aflata la cativa metri de ea, si Sila se vede nevoita sa recunoasca faptul ca este gravida.

Boran si Cihan au o noua confruntare verbala pricinuita de intentia lui Boran de a angaja in conducerea filialei companiei de la Istanbul o femeie. Pana la urma, Cihan crede ca angajarea ei este o idee buna, de vreme ce femeia arata foarte bine si-l vazuse pe Boran zambind de mai multe ori in compania ei.

Sila il ia pe Azad la munca. Se decide sa-i incredinteze una dintre fimele companiei. Mai mult decat atat, ii da un birou si o secretara personala motiv pentru care Azad se simte cel mai norocos barbat din lume.

Narin nu mai poate rezista dorului de familie si ii telefoneaza mamei sale. Desi initial mama sa a vrut sa-i inchida telefonul spunand ca fapta lui Marin este de neiertat, dupa cateva dialoguri purtate intre cele doua femei, sentimentul matern a invins si mama ei i-a marturisit surorii lui Boran ca a iertat-o.

Boran primeste un raport amanuntit despre Sila. Afla ca s-a certat cu Emre dar si ca nu se simte foarte bine din punct de vedere fizic, lucru care il pune pe ganduri.

Sila dastainuie familiei intentia de a face mai multe investitii financiare in zona orasului natal, Merdin, in urma carora sa devina mai puternica decat clanul condus de Boran.

Si Sila primeste un filmulet in care Boran ii marturisea lui Abay ca isi iubeste mult sotia. Sila este foarte bucuroasa de aceasta veste si in noaptea imediat urmatoare viseaza ca va avea o fetita pe care o cheama Zeysan si ca traieste fericita alaturi de ea si de Boran.

Se decide sa renunte la gandul de a intrerupe sarcina insa ultimele poze primite de la detectiv in care Boran apare in compania noii lui directoare trezeste gelozia in ea si renaste din nou ideea unui avort.

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.