PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 18 REZUMAT, 29 IANUARIE 2015. Sila renunta pentru moment la intreruperea de sarcina

Bogdan
By Bogdan ianuarie 29, 2015 19:46

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 18 REZUMAT, 29 IANUARIE 2015. Sila renunta pentru moment la intreruperea de sarcina

Scena emotionanta in fata clinicii de ginecologie. Sila si Boran se privesc indelung fara insa a-si vorbi. Sila se urca in masina alaturi de garzile de corp in timp ce Boran si Gizem, dupa cateva momente de uimire, decid sa faca acelasi lucru.

Extrem de afectata, Sila isi inchide telefonul pentru anu putea fi gasita si le ordona aparatorilor ei sa faca acelasi lucru, spre disperarea familiei ei care incepuse sa-si faca griji pentru ca nu dadeau de ea.

Azad este uimit de transformarea sotiei sale. Ii confirma tatalul sau ca Sila nu este la birou insa afla de la o secretara ca Sila avea in acea zi programare pentru a face o operatie.

Toata lumea este in alerta de disparitia Silei: familia, bodyguarzii si Emre, informat si el de lipsa fostei sale iubite.

Nici Boran nu se simte prea bine. Isi reproseaza starea de slabiciune pricinuita de faptul ca Sila se uitase cu ura la el. Isi inchide si el telefonul pentru a nu fi gasit, lucru care ii ingrijoreaza pe Abay si Gizem.

Familia Silei trage concluzia ca lipsa Silei este pricinuita de intentia ei de a intrerupe sarcina. Incep sa se certe intre ei insa intre timp Sila intra in casa trista si intr-o stare fizica de neinvidiat.

Le spune tuturor ca nu a facut avort dar ca are intentia sa renunte la copil deoarece Boran va pleca la Merdin cu o alta femeie.

Abay si Gizem ajung acasa chiar in momentul in care Boran rupea toate fotografiile cu Sila gasite in camera. Amandoi incearca sa-l scoata pe Boran din acea stare insa nu reusesc.

Narin are o scurta discutie cu Sila in care ii marturiseste gandurile sale. Narin crede ca Boran nu ar fi inselat-o niciodata pe Sila pentru nimic in lume.

Sila ramane sceptica asupra acestei idei spunand ca din punctul ei de vedere totul este clar si ca, de acum ianinte, nu mai are de gand sa sufere de pe urma lui Boran.

Abay ii marturiseste lui Boran ca incepe sa aiba sentimente pentru Gizem si este incurajat de prietenul sau cel mai bun sa fie optimist pentru o relatie viitoare.

Abay stabilise intre timp o intalnire cu Sila. Ii spune lui Boran ca se va vedea cu varul sau aflat la Istanbul insa mai tarziu acesta va afla ca Abay l-a mintit.

Sila ii marturiseste lui Abay ca nu este deloc bine sufleteste dar prietenul lui Boran ii spune ca dragostea trebuie sa fie ceva neconditionat. Sila ocoleste sa-i spuna lui Abay ce o deranjeaza cu adevarat insa da de inteles ca Boran i-a gresit foarte mult.

Zinar, tatal lui Cihan se intalneste cu Celil si ii cere acestuia sa-si dupa sarcina la indeplinire, cat mai repede. Celil isi infrunta seful si-i spune ca Sila este insarcinata.

Narin afla de la mama ei ca fusesera trimisi la Istanbul, Mahmut si fiul sau, cu sarcina de a o ucide pe Sila.

Treburile erau aranjate. Cihan ii promite lui Mehmut bani multi si un teren daca isi duce sarcina la indeplinire.

Narin isi suna fratele pentru a-i spune ca Sila este insarcinata si ca este in mare pericol de moarte. Boran renunta la calatoria spre Merdin pentru a impiedica planul clanului.

Mehmet reuseste sa patrunda pe domeniu Silei si ajunge fata in fata cu aceasta. In ultimul momement, Boran ajunge la fata locului si sare in fata glontului tras de Mehmet, reusind sa impiedice crima.

Este doar ranit la umar si-i cere Silei sa-l lase pe copil liber si sa i groape incidentul. Sotia lui accepta sa-l lase liber pe baiat insa sufera ca Boran a fost ranit, sub ochii deznadajduiti ai lui Emre.

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.