Reexaminarea ceruta de Iohannis la legea privind eliminarea celor 102 taxe, respinsa de Camera Deputatilor

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 28, 2016 14:21

Reexaminarea ceruta de Iohannis la legea privind eliminarea celor 102 taxe, respinsa de Camera Deputatilor

Reexaminarea ceruta de presedintele Klaus Iohannis la legea privind eliminarea celor 102 taxe nefiscale a fost respinsa, miercuri, de Camera Deputatilor. Decizia a fost luata cu 174 de voturi “pentru” respingerea cererii de reexaminare, 85 “impotriva” si o abtinere.

Televiziunile de stiri transmit ca membrii Comisiei de buget din Camera Deputatilor au adoptat un amendament potrivit caruia legea va intra in vigoare la data de 1 a lunii imediat urmatoare publicarii in Monitorul Oficial.

Cererea de reexaminare a proiectului de lege privind eliminarea a 102 taxe a fost dezbatuta si votata astazi in procedura de urgenta, potrivit unui anunt facut de secretarul Camerei Deputatilor.

”Biroul permanent a modificat ordinea de zi si programul de lucru, respectiv astazi (miercuri – n.r.) vom incepe dezbateri de la ora 10,00 in plen, pana la 12,30, in principal pe respingeri si a mai fost aprobat pe ordinea de zi si PLX 473/2016, celebra initiativa cu 102 taxe care ne-a venit de la Senat. Comisia de buget va lucra in acest moment, odata cu plenul, astfel incat pana la ora 13,00 raportul sa fie gata si sa fie introdus la votul final, impreuna cu respingerile pe care le lucram astazi”, a anuntat secretarul Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu, dupa sedinta conducerii forului legislativ.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.