Viata bate filmul

REZULTATE ADMITERE POLITEHNICA 2016. Rezultate Admitere, Inmatriculari Universitatea Politehnica

REZULTATE ADMITERE 2016 POLITEHNICA. Emotii pentru candidatii inscrisi la Admiterea 2016 la Universitatea Politehnica din Bucuresti. Primele Rezultate la Admitere 2016 la Politehnica sunt afisate miercuri, 27 iulie 2016. Organizarea si desfasurarea concursurilor de admitere la Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti (UPB) au la baza prevederile Legii nr. 288/2004 privind organizarea studiilor universitare, cu modificările şi completările ulterioare, precum si a celorlalte reglementari ale Ministerului Educatiei. Candidatii care au primit rezultatul ADMIS trebuie să se prezinte la secretariatul facultatii in vederea inmatricularii in anul I de studii.

REZULTATE ADMITERE 2016 POLITEHNICA. Astfel, primele Rezultate la examenul de ADMITERE 2016 sunt afisate miercuri, 27 iulie 2016. Candidatii nemultumiti de rezultat pot depune contestatii la secretariatul facultatii de baza (unde s-a efectuat inscrierea) in aceeasi zi, in intervalul orar 8.00 – 12.00. Rezultatele finale la concursul de Admitere la Politehnica sunt afisate pe 30 iulie 2016. REZULTATELE LA ADMITERE LA POLITEHNICA POT FI CONSULTATE PE SITE-UL admitere.pub.ro.

Rezultate preliminare Admitere Politehnica (27 iulie 2016)

La fiecare facultate se afișează următoarele liste: Candidaţi declarați admişi la facultatea de bază; Candidaţi care îndeplinesc baremul minim de admitere, admişi prin redistribuire la alte facultăţi; Candidaţi declarați admişi prin redistribuire de la alte facultăţi (în ordinea mediilor, fără a se specifica domeniile pe care au fost declarați admiși); Candidaţi care nu îndeplinesc baremul minim de admitere; Locuri vacante pentru fiecare domeniu.

Candidații pot verifica rezultatul admiterii direct de pe telefonul mobil, scanând codul QR de pe legitimația de concurs. Este necesar un telefon tip smartphone, cu cameră foto și o aplicație care poate citi și interpreta coduri QR.

Candidatul poate depune contestaţie la secretariatul facultății de bază (unde s-a înscris), în intervalul orar 8.00 – 12.00. Rezultatele contestaţiilor se afişează în aceeaşi zi la ora 14.00.

Citeste si: ADMITERE UB 2016. Concurenta mare la Limbi Moderne, Administrarea Afacerilor, Geografie si Cibernetica economica

UMF Iasi, invinsa de studenti! Doua hotarari date de Senat sunt nelegale

Înmatriculări Admitere Politehnica (27 – 28 iulie 2016)

În această etapă, fiecare candidat declarat admis trebuie să se prezinte la secretariatul facultăţii în vederea înmatriculării în anul I de studii. Este necesară prezentarea documentului de identitate în original.
Orarul de lucru pentru înmatriclări este 8.00-18.00.

În ziua de 27 iulie, între orele 8.00-14.00, candidaţii admişi prin redistribuire se prezintă la faculatea unde au fost admişi, pentru a completa opţiunile pe domenii în ordinea preferinţelor. Fiecare candidat semnează un document similar fişei de înscriere, în care sunt specificate aceste opţiuni.

Se aplică algoritmul de distribuire pe domenii, izolat pentru fiecare facultate, numai candidaţilor admişi prin redistribuire la acea facultate și care au completat opțiunile pe domenii. Candidatii care nu s -au prezentat pentru a specifica optiunile sunt alocati pe un domeniu disponibil la facultatea respectiva.

La ora 16.00 se afişează lista candidaţilor admişi prin redistribuire, pe domenii, conform opţiunilor exprimate, în ordinea mediilor de concurs.
Începând cu ora 16.00, candidaţii admişi prin redistribuire se prezintă la faculatea unde au fost admişi, în vederea înmatriculării.

În această etapă, este necesară prezentarea diplomei sau adeverinţei de bacalaureat în original.

VREI SA FII PROFESOR? UITE PRIN CE TREBUIE SA TRECI

Candidații declarați admiși, care nu se înmatriculează până la sfârșitul acestei etape, sunt eliminați din concurs, iar locurile lor devin vacante.

Rezultate admiși și înmatriculaţi (29 iulie 2016)

Se aplică acelaşi algoritm de la rezultate preliminare, cu precizarea că la ocuparea locurilor vacante pot participa, pe baza unei cereri depusă la decanatul facultăţii unde au susţinut probele, candidaţii:
• respinşi cu barem nedistribuiți la nici o facultate (deoarece nu au completat opțiuni de redistribuire sau opțiunea de redistribuire nu a fost onorată datorată mediei)
• respinşi cu barem şi redistribuiţi şi înmatriculaţi la alte facultăţi.

Ocupare locuri vacante POLITEHNICA (29 – 30 iulie 2016)

În intervalul orar 8.00-12.00, candidaţii declaraţi admişi pe locurile vacante se prezintă la secretariatul facultăţii unde au fost declarati admisi, în vederea înmatriculării în anul I de studii, pe baza documentului de identitate.

Taxa de înmatriculare este de 50 RON.
În această etapă, este necesară prezentarea diplomei sau adeverinţei de bacalaureat în original.
Candidații admiși prin redistribuire, care nu se înmatriculează până la sfârșitul acestei etape, sunt eliminați din concurs, iar locurile lor devin vacante.

Rezultate finale politehnica (30 iulie 2016)

Se afişează, la fiecare facultate, începând cu ora 13.00:
Lista candidaţilor admişi şi înmatriculaţi, pe domenii
Situația locurilor vacante, pe domenii.

REZULTATE ADMITERE 2016 UNIVERSITATEA POLITEHNICA. Organizarea şi desfăşurarea concursurilor de admitere in Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti (UPB) au la bază prevederile Legii nr. 288/2004 privind organizarea studiilor universitare, cu modificările şi completările ulterioare, H.G. nr. 404/2003, privind organizarea şi desfăşurarea studiilor de masterat, Legii nr. 441/2001 pentru aprobarea Ordonanţei de Urgentă a Guvernului nr. 133/2000 privind învăţământul universitar şi postuniversitar cu taxă şi Ordinul Ministrului Educaţiei, Cercetării Tineretului şi Sportului (MECTS) nr. 3855/17.05.2010, privind criteriile generale de organizare şi desfăşurare a admiterii în ciclul de studii universitare de licenţă, de masterat şi de doctorat.

Facultăţi la care admiterea se face pe baza a doua probe scrise:

Energetică
Automatică şi Calculatoare
Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei
Transporturi
Inginerie Aerospaţială
Inginerie în Limbi Străine
Ştiinţe Aplicate
Inginerie Electrică
Inginerie Mecanică şi Mecatronică
Ingineria şi Managementul Sistemelor Tehnologice
Ingineria Sistemelor Biotehnice
Ştiinta şi Ingineria Materialelor
Chimie Aplicată şi Ştiinţa Materialelor
Inginerie Medicală
Antreprenoriat, Ingineria şi Managementul Afacerilor

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Simona MPFM4, sarbatori de iarna in bratele baiatului care i-a adus fericirea in suflet

Delia Ion

ADMITERE POLITIE 2017. Admitere 2017 la Facultatea de Politie, Facultatea de Politie de Frontiera, Facultatea de Jandarmi si Facultatea de Pompieri

Delia Ion

MPFM SEZON 4. Nicolae si Laurica, un cuplu predispus unei despartiri

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult