REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2018. 73% dintre elevi au reusit sa obtina medii peste 5
Viata bate filmul

REZULTATE NOTE SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2016 BUCURESTI. Ce note au luat la SIMULARE elevii de clasa a 8-a din Bucuresti

REZULTATE NOTE SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2016 BUCURESTI. Elevii din Bucuresti au aflat vineri, 4 martie, ce rezultate au obtinut la probele de simulare din cadrul examenului de EVALUARE NATIONALA 2016. Astfel, 50% dintre elevi au obtinut note peste 5, potrivit datelor prezentate de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB). Rezultatele la simularea testelor de EVALUARE NATIONALA de anul trecut au indicat o promovare de 64%, marul discordiei fiind si de aceasta data Matematica, materie la care au luat note peste 5 doar 50,34% dintre elevi. 

REZULTATE NOTE SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2016 BUCURESTI. Notele obtinute de elevii de clasa a 8-a care au susţinut probele de simulare a testelor de Evaluare Naţională 2016 sunt afişate la fiecare unitate de învăţământ. Notele obtinute la simulare Evaluare Naţională 2016 nu vor fi trecute în catalog, dar elevii vor avea discuţii individuale cu profesorii cu privire la rezultatele obţinute în cadrul simulării pentru Evaluarea Naţională 2016.

NOUTATI DESPRE EVALUAREA NATIONALA 2016

UPDATE REZULTATE NOTE SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2016 BUCURESTI.

Peste 75% dintre elevii de clasa a VIII-a din Bucureşti au luat notă de trecere la Limba Română, în timp ce nivelul de pregătire la Matematică al copiilor este mai puţin mai slab, în condiţiile în care doar aproximativ 50% au luat note peste 5.

REZULTATE NOTE SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2016 BUCURESTI. 10 note de 10 la Limba Română

La examenul la Limba şi Literatura Română, au participat 13.087 de elevi din Capitală, 75,31% dintre ei luând note peste 5. La nivelul Bucueştiului s-au luat 10 note de 10, iar 479 de elevi au absentat la simularea la Română.

REZULTATE NOTE SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2016 BUCURESTI. 31 de elevi au luat nota 10 la Matematica

La matematică, rata de promovare a fost de 49,87%, fiind prezenţi 13087 de elevi. 525 de copii au absentat, iar 31 de elevi de clasa a VIII-a au luat nota 10.

În ceea ce priveşte Limba Maternă, 91,13% dintre elevi au luat o notă de trecere la simularea Examenului Naţional.

REZULTATE NOTE SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2016 BUCURESTI. La simularea de anul trecut, promovarea la simularea evaluării naționale a fost de 50,68% la nivel national, cu 1,85% mai mare față de 2014. La examene au fost prezenţă 180.442 elevi, cu 1,46% mai mulți decât în anul precedent.

REZULTATE SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2016 CONSTANTA. ISJ Constanta a publicat notele obtinute de elevii de clasa a 8-a

Promovarea în Capitală la simularea evaluării naționale a fost, anul trecut, de 64%. La simularea evaluării naționale în București au fost prezenţi 12.524 de elevi. Dintre aceștia, 64% au luat 5 și peste 5. Astfel, la Limba și literatura română, 80,41% au luat note de 5 și peste 5, iar la Matematică, 50,34% au luat note de 5 și peste 5. Au fost înregistrate 10 medii de 10.

REZULTATE NOTE SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2016 BUCURESTI. În anul şcolar 2015-2016 simularea examenelor naţionale s-a desfasurat în perioada 22-24 februarie (Evaluarea Naţională pentru elevii clasei a VIII-a). Obiectivul simulării examenelor naţionale este familiarizarea elevilor cu rigorile unei evaluări naţionale, respectiv a unui examen de bacalaureat naţional, respectiv optimizarea rezultatelor obţinute de către elevii din învăţământul preuniversitar la finalul studiilor gimnaziale/liceale.

Iti recomandam si: REZULTATE LA TESTELE DE SIMULARE LA EVALUAREA NATIONALA 2016 – CLASA a 8-A

CE NOTE VOR OBTINE ELEVI LA SIMULAREA EVALUARII NATIONALE 2016 SI CUM VA FI EXAMENUL DIN ACEST AN

REZULTATE NOTE SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2016 BUCURESTI. Testele au fost evaluate în cadrul unităţilor de învăţământ de cadrele didactice care predau în respectivele şcoli. În cazul în care numărul de cadre didactice dintr-o unitate de învăţământ este insuficient, preşedintele Comisiei de organizare şi de administrare a evaluărilor din respectiva unitate de învăţământ solicită comisiei judeţene/a municipiului Bucureşti nominalizarea unor cadre didactice din alte şcoli. Înainte de începerea procesului de evaluare, preşedintele din centrul de evaluare are obligaţia de a asigura o sesiune de instruire pentru evaluatori.

REZULTATE NOTE SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2016 BUCURESTI. Fiecare test a fost evaluat de către două cadre didactice, pentru fiecare disciplină în parte, pe baza Caietului cadrului didactic. Baremele de evaluare, precum şi alte informaţii referitoare la evaluare, sunt cuprinse în Caietul cadrului didactic. Evaluarea fiecărui test se face cu respectarea strictă a baremului şi a precizărilor din Caietul cadrului didactic.

REZULTATE NOTE SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2016 BUCURESTI. Rezultatele obţinute la aceste evaluări nu se înregistrează în catalogul clasei şi sunt valorificate la nivelul unităţii de învăţământ prin elaborarea planurilor individualizate de învăţare, consemnarea în portofoliul educaţional al elevului, respectiv informarea părinţilor/reprezentanţilor legali ai elevului asupra stadiului formării şi dezvoltării competenţelor evaluate.

Stiri pe aceeasi tema

Mirela Boureanu Vaida, dezvaluiri emotionante din viata ei. FOTO

Delia Ion

MPFM SEZON 4. Ana: Este doar problema lui Gabi ca a lovit-o pe fosta lui sotie!

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mihail MPFM4 va deveni tatic peste cateva luni

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult