Romanii au Talent, 28 martie: Dmitrii Grabovschi, Olga Iachim si Stoica Peter Julien, momente de aur la preselectii

Bogdan
By Bogdan martie 29, 2014 12:44

Romanii au Talent, 28 martie: Dmitrii Grabovschi, Olga Iachim si Stoica Peter Julien, momente de aur la preselectii

Romanii au Talent, 28 martie: Ultima editie a preselectiilor emisiunii Romanii au Talent a adus pe scena numere care mai de care mai senzationale. De departe, cel mai emotionant moment a fost cel al lui Dmitrii Grabovschi si Olga Iachim, ea fiind imobilizata in scaunul cu rotile. In ciuda acestui aspect, cei doi au reusit sa ofere publicului un dans de exceptie, apreciat la unison de juriu si de public.

Romanii au Talent, 28 martie: Si Stoica Peter Julien a oferit un moment unic, acesta dovedind cat este de abil in “ale matematicii”. L-a ametit pe Andi, care l-a testat cu calculatorul. Peter Julien a dovedit insa ca este mai rapid si a dat raspunsurile mai repede decat calculatorul. Dar sa le luam pe rand.

Romanii au Talent, 28 martie: Dmitrii Grabovschi si Olga Iachim au oferit cel mai emotionant moment al show-ului de seara trecuta. Desi imobilizata intr-un scaun cu rotile, dizabilitatea nu a impedicat-o pe Olga sa isi manifeste iubirea fata de dans, asa cum bine a spus Andi. Cei doi concurenti au aratat intregii tari ca pasiunea trebuie urmata pana la capat, indiferent de obstacole, si au fost rasplatiti cu trei de “Da” de catre juriu.

Vezi aici BOMBA SEXY de la Romanii au Talent

Dansatorii de cancan de la Art Dance Studio, jongleur-ul Eugen Rotari, “stapanul maciucilor” si micutele acrobate Alina si Romina Cutaev au facut seara trecuta spectacol pe scena “Romanii au talent” si au trecut in etapa urmatoare a competitiei.

Romanii au Talent, 28 martie: “Bubble artist-ul” Claudia Stroe i-a facut pe toti cei prezenti sa se bucure ca niste copii in timp ce ea crea baloane de sapun cu mainile. “Oare pot sa iau lectii de asa ceva? Tare as face asta pentru fiica mea”, i-a spus Mihai Petre, iar maestra baloanelor de sapun a primit un mare “Da” din partea juriului.

Romanii au Talent, 28 martie: O minte stralucita – asa poate fi caracterizat tanarul Stoica Peter Julien, un matematician care a uimit juriul prin rapiditatea cu care poate face orice calcul aproape instantaneu. “E bun”, a fost concluzia lui Andi, profesor de matematica de profesie, iar Mihai a continuat: “E un dar pe care il intalnim foarte rar, e fantastic ceea ce faci”, asa ca matematicianul a trecut mai departe la “Romanii au talent”.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.