Rossia 1 va difuza un reportaj in care Romania este prezentata ca o tara din lumea a treia

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota mai 30, 2016 19:04

Rossia 1 va difuza un reportaj in care Romania este prezentata ca o tara din lumea a treia

Rusia catalogheaza Romania drept o tara din lumea a treia. Propaganda de la Kremlin si-a indreptat armele impotriva Romaniei, noteaza portalul Unimedia din Republica Moldova, care anunta ca postul public de televiziune Rossia 1 va difuza un reportaj in care Romania este prezentata ca o tara din lumea a treia, unde lucrurile s-au inrautatit dupa aderarea la Uniunea Europeana.

Reportajul Rossia 1 a fost realizat de ziaristul Aleksandr Rogatkin, jurnalistii rusi sustinand ca la Deveselu, unde sunt amplasate elemente ale sistemului de aparare antiracheta, nu functioneaza telefonia mobila, iar oameni intervievati afirma ca nu au simtit nicio schimbare dupa aderarea tarii la UE.

Propagandistii de la Moscova au filmat imagini dintr-un cartier sarac din Bucuresti, pe care l-au prezentat ca pe un cartier tipic din Romania. Reportajul se incheie cu o incursiune in fosta Iugoslavie, acolo unde, “din cauza interventiei NATO”, au fost ucise mai multe persoane, iar economia tarilor care au iesit din Federatia iugoslava a ajuns la pamant. Filmul, intitulat “Capcana europeana”, va fi difuzat marti de canalul de televiziune Rossia 1.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.