S-a aflat secretul fondatorului Google! Primele imagini cu masina zburatoare, care poate decola si ateriza pe verticala

Bogdan
By Bogdan octombrie 25, 2016 19:23

S-a aflat secretul fondatorului Google! Primele imagini cu masina zburatoare, care poate decola si ateriza pe verticala

Marele secret al lui Larry Page, co-fondatorul Google si CEO al Alphabet – compania mama a Google, s-a aflat. Este vorba despre un proiect care poate fi denumit inventia secolului: masina zburatoare. Larry Page a lucrat, in secret pentru un vis indraznet, dar care va revolutiona industria auto si a reusit sa dezvolte un automobil zburator care poate decola si ateriza pe veticala.

Pentru visul sau, co-fondatorul Google a scos din buzunar cel putin 100 milioane de dolari, bani pe care i-a investit in doua firme separate care lucreaza la proiectulmasinii zburatoare. Bloomberg Businessweek scrie ca prima firma este un startup, se numeste Zee.Aero si a fost lansat in 2010. Page a sustinut financiar acest proiect cu 100 milioane de dolari din banii proprii, iar in prezent la Zee.Aero lucreaza 150 de persoane.

Primele imagini cu vehiculul electric arata ca acesta poate decola si ateriza pe verticala. Zee.Aero testeaza masina zburatoare intr-o baza secreta.

Lary Page a finantat apoi un alt startup numit Kitty Hawk, care are ca misiune tot dezvoltarea unui automobil zburator.

Zee.Aero are doua prototipuri de astfel de aeronave si cu care s-ar fi facut teste de zbor in mod regulat. Vehiculele sunt electrice.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.