Salariile si pensiile, in pericol in 2017? Fostul premier, Victor Ponta, trage un semnal de alarma

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iunie 14, 2016 12:54

Salariile si pensiile, in pericol in 2017? Fostul premier, Victor Ponta, trage un semnal de alarma

Fostul premier, Victor Ponta, trage un puternic semnal de alarma cu privire la economia Romaniei si resursele pentru plata pensiilor si salariilor in 2017. Intr-o postare pe pagina sa de socializare, Victor Ponta subliniaza ca fara economie in 2017, nu vor fi bani de pensii, de salarii, de reduceri de taxe si de investitii.

“Din pacate aceasta este cea mai importanta stire din aceste zile (si evident cea mai putin mediatizata)!!! Fara economie in 2017 nu vor fi bani de pensii si salarii, de reduceri de taxe si investitii!!! Restul e politica inutila!”, atrage atentia Victor Ponta.

Potrivit ultimelor date publicate luni de Banca Nationala a Romaniei (BNR), investitiile straine directe au ajuns la 887 de milioane de euro, dar nivelul lor consemnat dupa primele 4 luni din anul in curs este cu 23,8% mai mic decat valoarea inregistrata in aceeasi perioada din 2015, respectiv 1,164 miliarde de euro.

“O scadere atat de dramatica a investitiilor straine este generata de mediul etern instabil din Romania, de imaginea celei mai corupte tari din Europa, de zanganitul permanent al catuselor si de incapacitatea cronica a guvernului in domeniul agriculturii, fondurilor europene, infrastructurii”, considera jurnalistul Radu Tudor.

Iti recomandam si: GRILA SALARIZARE 2016. Ordonanta privind salarizarea – Ce salarii vor avea medicii, profesorii, militarii, politistii si angajatii din ministere

Pe ce se duc salariile romanilor

Internautii nu au intarziat sa comenteze la postarea lui Victor Ponta. Va prezentam cateva dintre mesaje.

– Din pacate , cand investesti doar in fortele de represiune, investitiile scad exponential ! Creativitatea oamenilor scade cand libertatile fundamentale sunt calcate in picioare, iar investiaitorii nationali si straini stiu si vad aceste lucruri ! Prea multa coruptie institutionala, cum bine spunea Tariceanu zilele trecute, pentru a lasa loc educatiei si sanatatii, piloni fundamentali, cand este vorba de atragerea de investitii straine si nationale ! Competivitatea si productivitatea economiei Romanesti sunt la pamant de foarte multi ani, iar rezutlatul se reflecta si in nivelul scazut al atragerii de investitii straine …., din pacate….!

– Economia se prabuseste pentru ca ne pleaca specialistii si bugetul este gestionat de niste mediocrii .
Ioji Berei De unde economie daca nu mai e nimic????? Industrie praf ,, agricultura praf ,,,, ruine si balariii!!!!

– Mai reduceți birocrația si toate pensiile și salariile speciale si nu va mai plângeți ca nu sunt bani de pensii salarii.


loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.