SAMSUNG GALAXY S8 este vulnerabil in cazul unor cazaturi pe asfalt

Delia Ion
By Delia Ion mai 11, 2017 11:49

SAMSUNG GALAXY S8 este vulnerabil in cazul unor cazaturi pe asfalt

Samsung Galaxy S8, cel mai nou produs al gigantului coreean, pare a avea vulnerabilitati in cazul uneor cazaturi din cauza ecranului curbat intins peste lateralul carcasei dar si al suprafetelor acoperite integral cu sticla, vulnerabilitati mai mari in comparatie cu produse rivale care as scapa doar cu zgarieturi in cazul unor cazaturi asemanatoare.

Designul Infinity Display, folosit pentru obtinerea unei suprafete de afisare mult mai generoasa la telefoanele Galaxy S8, pare sa vina cu un compromis greu de acceptat la un smartphone high-end. Trecut prin teste menite sa imite accidentele care pot aparea in folosirea de zi cu zi, Galaxy S8 se arata un produs incredibil de fragil, orice scapare a telefonului din mana finalizata prin contactul direct cu asfaltul ducand la fisurarea carcasei.

Avand in vedere concluziile testelor publicate de surse independente, folosirea unei carcase de protectie este absolut necesara pentru posesorii de telefoane Galaxy S8. Singurii care au de castigat par sa fie proprietarii centrelor de service GSM, asigurati de un flux constant de clienti.

Ramane de vazut in ce masura se va reflecta costul ceva mai mic al ecranelor de schimb, comparat generatiilor anterioare de telefoane cu ecran curbat, in pretul platit de utilizatorii Galaxy S8 nevoiti sa remedieze defecte neacoperite de garantia oferita de Samsung.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.