SAMSUNG isi lanseaza noile modele Galaxy A intr-un eveniment de gala programat in primele zile din 2017

Delia Ion
By Delia Ion decembrie 28, 2016 21:02

SAMSUNG isi lanseaza noile modele Galaxy A intr-un eveniment de gala programat in primele zile din 2017

LANSARE SAMSUNG GALAXY A. Gigantul sud-coreean Samsung este pregatit pentru a face noi mutari spectaculoase in lupta purtata cu Apple si cu producatorii chinezi de smartphone-uri pentru suprematia pe piata de profil. Samsung a programat pentru joi, 5 ianuarie 2017, un eveniment de gala pentru care a trimis deja invitatiile.

LANSARE SAMSUNG GALAXY A. Fara a fi foarte bogata in informatii, invitatia este extrem de sugestiva pentru cei care au citit-o caci sud-coreenii dezvaluie ca evenimentul va marca lansarea telefoanelor din noua serie Samsung Galaxy A.

LANSARE SAMSUNG GALAXY A. In invitatie se specifica faptul ca evenimentul va avea loc in Kuala Lumpur pe data de 5 ianuarie 2017 si va incepe la ora locala 10:30 (04:30, ora Romaniei) si va marca lansarea noilor Samsung Galaxy  A3, A5 si A7.

LANSARE SAMSUNG GALAXY A. Chiar daca pana in przent nu se cunosc foarte multe detalii despre noile modele cu ajutorul carora Samsung vrea sa impresioneze la inceput de 2017, zvonurile merg pe ideea ca noua serie A urmeaza sa vina cu un hardware mai puternic, o camera mai performanta dar si cu proprietatea de a fi mai rezistente la apa.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.