Samsung va lansa in curand inca doua smartphone-uri performante, Galaxy A6 si Galaxy A6+

Delia Ion
By Delia Ion aprilie 24, 2018 15:20

Samsung va lansa in curand inca doua smartphone-uri performante, Galaxy A6 si Galaxy A6+

Principalii jucatori de pe piata telefoanelor mobile duc o lupta apriga pentru suprematie. Dupa lansarea modelelor Galaxy S9 si S9+, Samsung este aproape de a veni cu alte doua modele, Galaxy A6 si A6. Desi nu sunt anuntate oficial, cele doua modele sunt deja listate pe mai multe site-uri de specialitate.

Imaginile publicate si specificatiile tehnice demonstreaza ca noile modele seamana mai mult cu gama Galaxy J decat cu modelele A8, lansate la inceputul anului. Asemanarile se opresc insa la designul exterior caci, la interior, Samsung vine ofera cateva surprize placute la modelele A6 si A6+.

La interior, Galaxy A6 si A6+ (2018) vor beneficia de un chipset de medie Exynos 7870, folosit si pe modele lansate anul trecut, configuratii cu 4 GB RAM si 32 sau 64 GB spasiu de stocare interna. La capitolul dimensiuni, Galaxy A6 va fi un model mai mic, cu ecran de 5,6”, in timp ce A6+ va beneficia de un ecran de 6”. Ambele dispun de display-uri „Infinity”, insa marginile din jurul acestora sunt mai pronuntate decat la seriile A8 sau S8 si S9.

Panourile sunt bazate pe tehnologia Super AMOLED si beneficiaza de rezolutie Full HD+ (2.220 x 1.080 pixeli).
Momentan, ambele telefoanele sunt listate pe magazinele din Polonia la pretul de 1460 zloti, echivalent cu 350 de Euro.

Probabil ca acesta va fi pretul de pornire al modelului Galaxy A6 (2018), modelul A6+ (2018) urmand sa fie putin mai scump. Nu stim inca data de lansare a dispozitivelor, insa avand in vedere ca sunt deja listate in oferta magazinelor de specialitate, probabil ca le vom vedea si intr-o maniera oficiala foarte curand.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.