Sapte ambasadori au fost rechemati de presedintele Klaus Iohannis

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota mai 16, 2016 14:21

Sapte ambasadori au fost rechemati de presedintele Klaus Iohannis

Mai multi ambasadori au fost rechemati in tara. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni decrete care vizeaza rechemarea a sapte ambasadori, printre care si cei din Egipt, Cipru, Egipt, Japonia sau Republica Coreea.

Astfel, au fost rechemati Bogdan Tataru-Cazaban, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei pe langa Sfantul Scaun si pe langa Ordinul Suveran Militar de Malta, Ciprian Mihali, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Senegal si in Republica Guineea, Ion Pascu, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Cipru.

De asemenea, presedintele Romaniei i-a rechemat si pe Cornel Alecse, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Araba Egipt, Radu Petru Serban, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Japonia, Dumitru Preda, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Cuba si Calin Fabian, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Coreea.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.