Silvia Oana Popescu, castigatoarea sezonului 1 BRAVO AI STIL, dezvaluie de ce este nevoita sa suporte scandalul din emisiunea Cristinei Mihaela

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 26, 2017 13:05

Silvia Oana Popescu, castigatoarea sezonului 1 BRAVO AI STIL, dezvaluie de ce este nevoita sa suporte scandalul din emisiunea Cristinei Mihaela

Silvia Oana Popescu, castigatoarea sezonului 1 „BRAVO, AI STIL”, a fost tinta unor atacuri acide in editia de marti a emisiunii realizata dimineata de Cristina Mihaela. Fanii frumoasei foste concurente i-au luat apararea si au sfatuit-o sa nu mai participe la emisiuni in care se face „panarama”.

Intr-o postare pe pagina sa de socializare, un fan i-a scris la scurt timp dupa scandalul izbucnit ieri la Bravo, ai stil!: „SILVIA TU NU TREBUIE SĂ APARI IN …PANARAMA…DE DIMINEAȚA.ACOLO SUNT DUȘMANII TĂI”.

Silvia a rspuns comentariului de mai sus, explicand ca ia parte la emisiunea respectiva deoarece o obliga contractul cu postul Kanal D: „Am contract care ma obliga sa particip la emisiuni din cadrul trustului, altfel n-as fi mers „, a explicat ea.

Silvia Oana Popescu a fost atacata atat in editia de marti a emisiunii realizata de Cristina Mihaela, cat si in cea de miercuri. Silvia Saveschi, fosta concurenta in sezonul 2, a lansat o serie de declaratii acide la adresa ei.

„Silvia este imprevizibila, niciodata n-o sa anunte ceva. Silvia loveste”, a comentat blonda in emisiunea Cristinei Mihaela. „Nu mi se pare corect sa fiu pusa in fata unei situatii de mahala, care pe mine nu ma reprezinta”, a adaugat ea.

Te-ar putea interesa si: BRAVO AI STIL, 26 APRILIE. Silvia, atacata din nou in emisiunea Cristinei Mihaela: Stiu multe lucruri, stam in acelasi oras!

BRAVO AI STIL 25 APRILIE. Fanii, revoltati dupa ce Silvia a fost jignita in emisiunea realizata de Cristina Mihaela

Cine va fi castigatoarea sezonului 2 al emisiunii Bravo ai Stil

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.