Silvia, wow la BRAVO, AI STIL de joi, 15 septembrie! A primit o papusa matriosca de la Ramona Badulescu

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota septembrie 15, 2016 17:27

Silvia, wow la BRAVO, AI STIL de joi, 15 septembrie! A primit o papusa matriosca de la Ramona Badulescu

BRAVO, AI STIL! 15 SEPTEMBRIE 2016. In editia de joi a emisiunii „Bravo, ai Stil”, Silvia, una dintre cele mai controversate concurente, a reusit sa obtina aprecierea juratilor Iulia Albu, Moris si Ramona Badulescu. Imbracata cu o bluza cu print asiatic si o fusta rosie innodata la mijloc, Silvia a aratat ca a evoluat si a primit o stea de la membrii juriului. Mai mult, Ramona Badulescu i-a facut cadou una dintre papusile matriosca, chiar daca Iulia Albu a protestat, afirmand ca papusile emisiunii nu se dau.

Tinuta Silviei a fost foarte apreciata de Silvia, o concurenta care progreseaza cu fiecare zi, spre placuta surprindere a juratilor emisiunii Bravo, ai Stil!. Silvia a purtat tinuta la o intalnire cu Moris, in speranta ca ar putea participa la un pictorial pentru revista Elle.

„Mie-mi place la nebunie fusta ta. Felicitari. As fi vrut sa-ti spun ceva, sa-i gasesc un cusur, doar ca nu-i gasesc. Imi place ce se intampla la nivel cromatic, de hair-style, imi plac volumele, iti flateaza silueta, o alungesc”, i-a spus Moris.

BRAVO, AI STIL! 15 SEPTEMBRIE 2016. „Eu observ ca te straduiesti cu adevarat. E o diferenta mare intre Silvia de acum si Silvia de acum doua saptamani. Ce se intampla? Continua sa incerci, felicitari”, i-a spus Ramona Badulescu.

Citeste si: BRAVO, AI STIL! Cum a fost editia de ieri

BRAVO AI STIL. CUM A FOST ULTIMA GALA

BRAVO, AI STIL! 15 SEPTEMBRIE 2016. „Port niste haine pe care in mod normal nu le port. Nu sunt feminina. Am foarte multe idei stilistic vorbind, dar multe nu m-am gandit sa le port. Nu am avut unde sa experimentez”, a raspuns Silvia.

„Apreciez ca ti-ai schimbat discursul. Este un mare pas inainte. Nu-mi place ca este foarte stinsa cromatic. Daca ar fi avut alt tip de machiaj, ar fi schimbat. Desi mie imi place foarte mult machiajul tau separat. La mine la revista n-ai fi putut sa lucrezi. Da, Silvia are stil”, i-a spus Iulia.

Ramona Badulescu i-a spus si ea Bravo ai stil si i-a facut cadou simbolic o papusa matroshca. Iulia Albu a protestat si a spus ca papusile emisiunii nu se dau, insa Ramona Badulescu a afirmat ca ii ofera papusa simbolic, deoarece ea va reveni pe pupitrul juriului.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.