Simona Halep a luat o decizie cruciala inainte de US Open

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota august 27, 2015 15:17

Simona Halep a luat o decizie cruciala inainte de US Open

Simona Halep a luat o decizie importanta inainte de US Open. Tenismena noastra a decis sa incheie colaborarea cu Daren Cahill, antrenorul sau de la acest moment, inainte de debutul US Open, din cauza sponsorului tehnic, Adidas.

Simona Halep, numarul 2 WTA, a lasat sa se inteleaga ca are o colaborare buna cu australianul Daren Cahill, insa acum a decis sa se desparta de acesta.

Simona Halep, invinsa de Serena Williams in finala de la Cincinnati

Potrivit stiripesurse.ro, motivul întreruperii colaborării vine de la sponsorul tehnic Adidas, cel care îl are sub contract pe Cahill. “Din păcate, Player Development Program nu va continua după 31 decembrie 2015. A fost o plăcere să lucrez cu atâţia jucători talentaţi şi dedicaţi în ultimii şapte ani, prin PDP”, a scris Cahill, pe Twitter.

Având în vedere faptul că legătura dintre Simona Halep și Cahill s-a făcut prin intermediul Adidas, sportiva nu va mai putea beneficia de serviciile australianului. Singura posibilitate de a continua alăpturi de el ar fi ca Simona să îl angajaze antrenor cu normă întreagă şi să-i suporte salariul, mai arată sursa citată.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.

Ultima ora