Simona Halep, decorata de presedintele Iohannis cu Ordinul National „Steaua Romaniei” in grad de Cavaler

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iulie 15, 2019 20:04

Simona Halep, decorata de presedintele Iohannis cu Ordinul National „Steaua Romaniei” in grad de Cavaler

​Presedintele Klaus Iohannis a decis acordarea celei mai inalte distinctii a statului roman, Ordinul National „Steaua Romaniei” in grad de Cavaler, Simonei Halep, informeaza Administratia Prezidentiala.

„​Ca urmare a performantei extraordinare obtinute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, precum si in semn de recunoastere si apreciere pentru intreaga activitate, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a decis acordarea celei mai inalte distinctii a statului roman, Ordinul National „Steaua Romaniei” in grad de Cavaler, sportivei Simona Halep. Prin daruirea, devotamentul si profesionalismul sau, demonstrate atat pe terenul de tenis, cat si in afara sa, Simona Halep a promovat numele tarii noastre in intreaga lume. Simona Halep este un model pentru tanara generatie, iar implicarea sa in popularizarea tenisului in randul copiilor reprezinta un urias castig pentru sportul romanesc”, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea Grand Slam din cariera, dupa ce a invins-o, sambata, in finala, 6-2, 6-2, pe Serena Williams, dupa numai 55 de minute de joc.

Iti recomandam si: Simona Halep s-a intors in Romania dupa ce a castigat finala de la Wimbledon: Va multumesc! De fiecare data ma intorc cu drag in Romania si acasa la mine

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.