SIMONA HALEP s-a calificat in sferturile turneului de tenis de la Roma

Delia Ion
By Delia Ion mai 18, 2017 19:11

SIMONA HALEP s-a calificat in sferturile turneului de tenis de la Roma

SIMONA HALEP ROMA 2017. Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de tenis de la Roma dupa ce a invins-o pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (nr.17 WTA) la capatul a trei seturi, scor 6-1, 4-6, 6-0.

SIMONA HALEP ROMA 2017. A fost o intalnire dominata categoric de campioana noastra, cu exceptia actului secund cand nervozitatea si-a pus din nou amprenta inexplicabil supra evolutiei constantencei care si-a scazut calitatea jocului si a permis adversarei sa spera la o surpriza.

SIMONA HALEP ROMA 2017. Halep a debutat in forta impotriva rusoaicei, dovada fiind singurul game pe care l-a pierdut de-a lungul primul set care a durat doar 27 de minute.

Simona a avut o scadere de nivel in cel de-al doilea set care s-a materializat inca din primul game, pierdut pe propriul serviciu. Halep a reusit sa egaleze la 2 apoi a pierdut inca odata la serviciu si scorul devenise 3-2. Imediat a reusit un break si a egalat la 3 apoi la 4-4 Pavlyuchenkova a facut un nou break si apoi a castigat cu 6-4.

Halep a apelat din nou la serviciile antrenorului sau si rezultatele au fost cele asteptate. Romanca nu i-a mai lasat niciun game adversarei si a inchis partida cu un 6-0 sec.

In sferturi, Halep o va intalni pe Anett Kontaveit (nr.68 WTA), jucatoare venita din calificari si care a eliminat in optimi pe Mirjana Lucic-Baroni, scor 6-1, 6-1.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.