SIMONA HALEP si-a aparat titlul castigat anul trecut la Madrid dupa ce a invins-o in finala pe Kristina Mladenovic

Delia Ion
By Delia Ion mai 13, 2017 23:31

SIMONA HALEP si-a aparat titlul castigat anul trecut la Madrid dupa ce a invins-o in finala pe Kristina Mladenovic

Simona Halep a castigat finala turneului Premier Mandatory de la Madrid dupa ce a invins-o in trei seturi pe frantuzoaica Kristina Mladenovic, scor final 7-5, 6-7, 6-2, dupa doua ore si 44 de minte de joc efectiv.

A fost o partida echilibrata in special in primele doua seturi in care cele doua jucatoare au oferit adesea moment de spectacol publicului care a umplut arena centrala de la Madrid.

Primul set al intalnirii a debutat in avantaj pentru Mladenovic care a reusit repede un break si conducea cu 2-0. Halep nu a cedat initiativa si a revenit in joc dupa ce a castigat si ea pe serviciul adverasrei. A intrat in avantaj cu 3-2 insa Maladenovic a avut o serie de 3 gameuri castigate consecutiv si scorul a devenit 5-3 pentru sportiva din Franta. A fost momentul in care constanteanca a pus stapanire pe joc si, dupa doua breakuri a reusit sa castige primul set cu 7-5.

Simona Halep a inceput bine cel de-al doilea set si dupa doua game-uri conducea cu 2-0. Mladenovic a egalat insa situatia pe tabela de marcaj, apoi s-a mers cap la cap pana la 6-6. S-a intrat in tie-break acolo unde Mladenovic s-a aratat mai inspirata si, prin urmare, l-a castigat cu 7-5.

In setul 3, dupa ce fiecare dintre jucatoare a castigat cate un game, Halep a pus stapanire pe joc si, treptat s-a distantat de Mladenovic la 3-1 apoi la 5-2 pentru ca in ultimul game al setului si implicit al intalnirii, cel de 6-2, sa castige la 0.

A fost fost in al doilea an consecutiv cand Halep s-a impus la Madrid dupa ce anul trecut a invins-o in finala pe slovaca Dominika Cibulkova.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.